Pot participa practicanți Reiki cu gradul al II-lea obținut pe orice linie de inițiere – în cadrul cursului repetăm primele două grade, de această dată din punctul de vedere al celui care va preda sistemul.
Taxa de participare, pentru ambele zile, 650 lei
Pentru înscriere: reiki.sfat@gmail.com

Datorită pragmatismului său, pragmatism atât de uşor de recunoscut şi de apreciat de agitatul om contemporan, acest sistem de evoluţie spirituală, care nu-şi refuză nici aspectul de terapie complementară, s-a răspândit fantastic de mult în ultimii ani în România, părând a fi aici dintotdeauna, ba chiar a devenit un fel de numitor comun al terapiilor şi tehnicilor de evoluţie spirituală şi nu mai poate fi ignorat de nimeni.
Scopul gradului al III-lea Reiki non-tradițional (maestru) este acela de a oferi cursantului cunoștințele și îndemânările necesare pentru a face acordaje și a susține un curs Reiki, dar și de a acumula noi cunoștințe legate de lucrul cu sine, dar și asupra altora.

De la inițiere vs. acordaj, cu toate cele necesare în practica de maestru, prin „cum predăm Reiki”, către simplitatea și eleganța a ceea ce poate, cândva, a fost Reiki…
Non-tradițional, sau, mai degrabă, așa cum maestrul Don Beckett încerca, neo-tradițional, cu păstrarea tradiției și asimilarea noului…
În ceea ce numesc Reiki non-tradițional folosesc șapte simboluri și discutăm iar și iar rostul lor…
Practica terapiei și practica evoluției personale, ca să răspundem corect la întrebarea: „În ce constă practica dumneavoastră zilnică?”

Cât despre cum se desfășoară cursul, o să facem lucrurile un pic altfel, adică începem cu discuția despre inițieri și acordaje, cu tehnicile avansate, apoi trecem prin simboluri ca să terminăm simplu și elegant cu tehnicile de gradul I. Ca într-un roman polițist, încercând să aflăm secretul practicii Reiki

Programa gradului I Reiki non-tradițional
Scopul gradului I Reiki non-tradițional, așa cum îl văd eu, este acela de a oferi cursantului mai multe tehnici de curățare, echilibrare și energizare, la nivelul corpurilor fizic, emoțional și mental, cu ajutorul unor tehnici simple, accesibile, pentru ca viitorul practicant să aibă uneltele necesare pentru a scăpa de stresul cotidian, de insomnii, de a-și alina cel puțin parțial durerea din corpul fizic, dar și de a rezista mai bine emoțional și de a fi mai eficient mental. Eventual de a fi de ajutor celor apropiați.
Cu tehnicile predate poți avea grijă de tine, dar poți începe să faci terapie și altora.
Pentru că sunt mobilizatoare, discut și principiile, și istoria și legenda Reiki, dar fără a intra în amănunte.
Principiile Reiki
Legenda și istoria Reiki
Meditația Gasho
Pozițiile palmelor în autotratament
Tehnica echilibrării chakrelor
Tehnică de respirație pentru activarea chakrelor
Tehnica deprogramării mentale
Tehnica utilizată în dezintoxicare
Tehnica echilibrării emisferelor cerebrale
Primirea și acordarea unui Reiju
Mudra Pagodei – tehnica de lucru la distanță fără simboluri
Primirea acordajului
Cercul Reiki

Programa gradului al II-lea Reiki non-tradițional
Scopul gradului al II-lea Reiki non-tradițional este acela de a oferi cursantului tehnici și mai eficiente pentru a lucra asupra lui, dar și tehnici consistente pentru a lucra asupra unei alte persoane. De asemenea se trece mai departe în curățarea și protejarea spațiilor.
Pe lângă tehnicile prin punerea palmelor sunt introduse simbolurile – semnificație și utilizare.
Respirația Hado
Simbolurile:
CKR – Cho Ku Rei
SHK – Sei He Ki
HSZSN – Hon Sha Zen Sho Nen
CK – Cho Kaku
CKS – Chika So
CSK – Chika Sei Ki
Sfaturi practice pentru efectuarea unui tratament Reiki prin punerea palmelor și cu ajutorul simbolurilor
Proiectele Reiki
Meditația Luminii Clare – tehnica de ridicare a vibrației prin mantre și mudre
Primirea acordajului

Programa gradului al III-lea Reiki non-tradițional – maestru
Scopul gradului al III-lea Reiki non-tradițional este acela de a oferi cursantului cunoștințele și îndemânările necesare pentru a face acordaje și a susține un curs Reiki, dar și de a acumula noi cunoștințe legate de lucrul cu sine, dar și asupra altora.
DKM – Dai Ko Myo, simbolul maestrului
Arta de a fi terapeut şi arta protecţiei terapeutului
Ritualul purificării prin apă
Kotodamele
Primirea acordajului
Tehnica acordajului
Reluarea materiei de la primele două grade

Vlad T. PopescuCursuri și evenimenteReikicurs,reikiPot participa practicanți Reiki cu gradul al II-lea obținut pe orice linie de inițiere – în cadrul cursului repetăm primele două grade, de această dată din punctul de vedere al celui care va preda sistemul. Taxa de participare, pentru ambele zile, 650 lei Pentru înscriere: reiki.sfat@gmail.com Datorită pragmatismului său, pragmatism atât de...un blog Vlad T. Popescu
apiland.ro