Ascension Reiki poate fi văzut ca o treaptă avansată de pregătire în direcția integrării sistemelor Reiki cu școlile spirituale tradiționale, ca moment de înțelegere profundă a principiilor călăuzitoare în viața celui care-și dorește evoluția personală. Este școală de evoluție și tehnică de terapie.
Echilibrul Yin-Yang, prin acel mult visat Tao, este permanent subiect de discuție și simbolurile au, mai toate, forme Yin și forme Yang, iar acordajul este făcut, după același principiu, de două persoane, de această dată de mine și de Luminița Marghescu (o maestră pe care mulți o cunosc, ceva mai retrasă și dedicată practicii, probabil practicantă de Reiki de pe când mulți din noi nu știam despre ce este vorba!).

Vă invit sâmbătă, 21 iulie, de la ora 10.00, să redescoperim împreună echilibrul și calea!
Pentru înscriere: reiki.sfat@gmail.com
Taxa de participare: 250 lei

Cele zece grade Ascension Reiki
gradul I – se face acordajul pe corpul cauzal (fizic), devenim conştienţi de punctul de vedere corect (perspectiva corectă) pe calea Reiki şi în viaţa noastră. Eu sunt. Rugăciunea elohimilor. Om curcubeu. Mâini vindecătoare.

gradul al II-lea – se face acordajul pe corpul mental, devenim conştienţi de intenţia corectă pe calea Reiki şi în viaţa noastră. Accesare conștient colectiv, câmp-A, limba originară (simbolurile), cheile împărăției.

gradul al III-lea – se face acordajul pe corpul emoţional şi ni se oferă corecta comunicare (vorbirea corectă) pe calea Reiki şi în viaţa noastră. Respirație elohimi. Antakharana, pod curcubeu.

gradul al IV-lea – se face acordajul pe corpul karmic şi ni se oferă atitudinea corectă (centrarea corectă) pe calea Reiki şi în viaţa noastră. Ck. 8, verde, fântâna tinereții. Miriam, Yeshua.

gradul al V-lea – se face acordajul minţii şi ni se oferă trezirea (conștiența superioară) pe calea Reiki şi în viaţa noastră.Ck. 9, turcoaz, bucurie. Yasodara, Buddha.

gradul al VI-lea – se face acordajul sufletului şi ni se oferă scopul corect pe calea Reiki şi în viaţa noastră. Ck. 10, perlat, armonie suflet. Uma, Brahman.

gradul al VII-lea – se face acordajul spiritului şi ni se oferă capacitatea efortului corect pe calea Reiki şi în viaţa noastră. Ck. 11, roșu-portocaliu, libertate, Radharani, Krishna.

gradul al VIII-lea – se face acordajul voinţei și ni se oferă motivaţia corectă pe calea Reiki şi în viaţa noastră. Ck. 12, argintiu, iubirea. Eu sunt acela.

gradul al IX-lea – se face acordajul Sinelui Superior și ni se oferă înțelegerea și respectul corect față de calea Reiki și față de viața noastră. Perspectiva mistică. Ck. 13, alb, ieșirea din dualitate.

gradul al X-lea – se face acordajul Inimii Sacre și ni se oferă relația corectă și sălașul corect în Reiki și în viața noastră. Ck. 14. Melchisedek, suflet divin.

Photo credit: Free Grunge Textures – www.freestock.ca on Visual Hunt / CC BY

Vlad T. PopescuCursuri și evenimenteAscension Reiki poate fi văzut ca o treaptă avansată de pregătire în direcția integrării sistemelor Reiki cu școlile spirituale tradiționale, ca moment de înțelegere profundă a principiilor călăuzitoare în viața celui care-și dorește evoluția personală. Este școală de evoluție și tehnică de terapie. Echilibrul Yin-Yang, prin acel mult visat Tao,...un blog Vlad T. Popescu
carturesti.ro