Așa cum i-am spus cândva și fondatorului sistemului All Love, cel care a declanșat prin experiența sa apariția sistemelor Seichim, cred că varianta cea mai bună de lucru este aceea combinată, în care practicantul are întreaga experiență, de la Inițierea în Marea Piramidă, gândită de Uwe Gonzales Burgunder ca reproducere a experienței inițiale a lui Patrick Zeigler, la sistemul Seichim în 7 trepte, atât de bine gândit de T’OM Seaman ca fuziune între energia SKHM și tehnicile de tip simbol și punerea palmelor din Reiki, ajungând la ceea ce Patrick numește astăzi All Love, suită de tehnici de meditație pentru eliberarea blocajelor emoționale.
Așa că vă invit la acest curs în care aveți la dispoziție sinteza celor de mai sus și care vă permite practicarea celor trei variante, după necesități.

24 noiembrie, ora 10.00, București, curs SKHM/Seichim/All Love. Taxa de participare: 250 lei. Pentru înscriere: reiki.sfat@gmail.com

Sistemele de tip Seichim sunt, probabil, cele mai vechi sisteme non-tradiționale, cu excepția acelora care, de fapt, erau variante non-tradiționale de predare a Reiki.
Experiența din Marea Piramidă pe care a trăit-o Patrick Zeigler stă la baza acestor sisteme, dar ea este numai un punct de pornire. După un scurt moment de iluminare, de percepere a Întregului, a dansului energiilor, Patrick Zeigler a primit acordajele Reiki de la Barbara Ray Weber, fondatoarea
Tehnicii Radiante. A adunat apoi diverse tehnici atât din spațiul islamic, cât și din cel budist tibetan, ca și diverse tehnici de eliberare emoțională de la autorii contemporani și, după ce mai mulți ani s-a retras din spațiul cursurilor pentru dezvoltarea personală, s-a întors cu un nou sistem, numit All Love, mai degrabă o formă de terapie de grup, care nu mai este tributar în nici un fel Reiki-ului, tradițional sau nu.
Ce numim noi Seichim, fie că este vorba de Seichim în 7 trepte, de Isis Seichim sau de altele, este, de fapt, opera celor care au primit direct sau indirect inițierea Reiki de la Patrick Zeigler, apoi și-au creat propriul lor sistem – T’OM Seaman, Ken Lowry, Phoenix Summerfeld (Kathleen MacMasters). Și probabil că este momentul să renunțăm în istoria sistemului la momentul channeling-ului cu „Marat“, apărut într-un spațiu cultural însetat mai degrabă de fantastic decât de magic.

Din punct de vedere ezoteric, orice piramidă în plan fizic, deci și Marea Piramidă din Egipt, generează în astral o a doua piramidă cu vârful în jos, adică apare Merkaba, vehiculul, sau poarta inter-dimensională, care favorizează conectarea la dimensiunile superioare sau, altfel spus, momentul de iluminare, de conștiență modificată și extinsă. Adică vorbim de o structură de formă, nu de Egipt. Chiar modul în care Sekhem apare în Cartea egipteană a morților confirmă asta.

Așa că programa cursului este:
– meditația inițierii în Marea Piramidă
– simbolurile și tehnicile din Seichim în 7 trepte (cu primirea inițierii pe acest sistem)
– meditația Shenu, a infinitului și a crucii de lumină, din All Love
– tehnici de eliberare emoțională și de regresie din All Love

Vlad T. PopescuCursuri și evenimenteAșa cum i-am spus cândva și fondatorului sistemului All Love, cel care a declanșat prin experiența sa apariția sistemelor Seichim, cred că varianta cea mai bună de lucru este aceea combinată, în care practicantul are întreaga experiență, de la Inițierea în Marea Piramidă, gândită de Uwe Gonzales Burgunder ca...un blog Vlad T. Popescu