7 martie, ora 10.00, București, curs de crearea și interpretarea e-mandalelor sau a desenelor realizate în stare de meditație/contemplare, și numerologie altfel
Curs susținut de fondatorul sistemului de interpretare, Vlad T. Popescu
Taxa de participare: 250 lei
Pentru înscriere: reiki.sfat@gmail.com
Cursul este urmat în 8 martie de cursul de radiestezie multidimensională dedicat celor care se ocupă și de e-mandala:
https://sfat.info.ro/wordpress/?p=1888

O să începem prin a desena, în stare de contemplare, mandala unui coleg, a unui loc, a unei entități spirituale superioare, apoi o să vedem cum ne poate ajuta numerologia și reprezentarea grafică a rezultatelor ei pentru a desena și interpreta mandala zilei de naștere, a unei zile oarecare, a unei relații, a unui nume.

Argument
Între noi și sinele superior, între noi și o altă persoană, între noi și un loc pe care l-am văzut pe viu în această viață, sau doar prin intermediul unor fotografii, ori în filme, între noi și o entitate spirituală superioară, să-i spunem înger, circulă informații și emoții, ca printr-un fir de telefon. Dacă am putea tăia acest canal, am vedea o imagine a fluxului de informații și emoții care circulă de colo-colo, o secțiune prin acest flux, și această secțiune am putea-o numi „mandala”. Un fel de instantaneu al acelei secțiuni.
Și cum aș putea obține acest instantaneu?
Când suntem suficient de relaxați, începem să privim în lungul acestor canale, începem să vedem cum circulă pe acolo emoții, sentimente, amintiri și tot felul de alte informații. Aproape că le putem pipăi. Și, dacă avem la îndemână o formă potrivită pentru legătura cu un loc, cu sinele, cu o altă persoană, sau cu o entitate spirituală superioară, așa cum pui un furtun ca să duci apă de colo-colo, un fir de cupru pentru curentul electric și un cablu pentru telescaunul care să te urce pe munte, lucrurile devin ceva mai simple.

Toate cele spuse în curs reprezintă rezultatul unor căutări de mai bine de un deceniu. Am fost atras de mandale și de semnificația lor și, la început, am fost încântat de cele spuse de Robert Thurman în „Mandala”(Shambhala, 1997), apoi am trecut prin reprezentarea grafică a analizei numerologice, așa cum o face doamna Ursula Irrgang în „Mandale de lumină” (Medialux, 2009).
Aveam nevoie însă de o interpretare, așa că m-am întors la cel care mi-a stânit curiozitatea față de numerologie, R.A. Schwaller de Lubicz, cu a sa „A Study of Numbers: A Guide to the Constant Creation of the Universe” (Inner Traditions, 1986, din păcate am avut acces doar la ediția în limba engleză…) și am descoperit-o absolut întâmplător pe Rosalind Pape și ale sale minunate desene pentru a vedea altfel culorile numerelor (www.blueprint4creation.com).
Pe urmă am făcut sute de mandale, sute de interpretări și am rafinat continuu acest sistem fără să uit de C.G. Jung și a sa lucrare „Simbolismul mandalei”.

Bibliografie:
Numerele și culorile mandalei – https://sfat.info.ro/wordpress/?p=623
Istoria mandalei numerologice, a e-mandalei, așa cum a fost – https://sfat.info.ro/wordpress/?p=257

Vlad T. PopescuSpiritualitate, cursuri, evenimente7 martie, ora 10.00, București, curs de crearea și interpretarea e-mandalelor sau a desenelor realizate în stare de meditație/contemplare, și numerologie altfel Curs susținut de fondatorul sistemului de interpretare, Vlad T. Popescu Taxa de participare: 250 lei Pentru înscriere: reiki.sfat@gmail.com Cursul este urmat în 8 martie de cursul de radiestezie multidimensională dedicat celor...un blog Vlad T. Popescu
ishoot.ro