Solar radiance
© Photographer: Amlyd | Agency: Dreamstime.com

Radiestezie multidimensională / mdh

Radiestezia multidimensională este o formă de radiestezie utilizată în lumea francofonă, mai ales în Canada, şi care utilizează parametri orientaţi către Karmă şi corpurile fizic, emoţional, mental şi spiritual. De asemenea se evaluează Merkaba şi Steaua Pământului. Parte din ceea ce numim misiune personală poate fi mai bine evaluat astfel şi se pot face aprecieri subtile asupra destinului unei persoane, asupra relaţiilor acesteia cu alte persoane. Rădăcinile sunt atât în teosofie cât şi în medicina tradiţională chineză, motiv pentru care se utilizează un raportor diferit. Nu înlocuieşte inforenergetica sau tehnica bioconceptuală, ci este o altă direcţie de dezvoltare, sau un alt set de parametri, la a cărui dezvoltare am contribuit și eu.
Cursul este destinat mai ales celor care cunosc și interpretarea e-mandalei, așa că o să aprofundăm realizarea fișei de interpretare a zilei de naștere, a unei relații, folosind simultan și în comun ambele tehnici!
Cursul de e-mandala are loc sâmbătă, 7 martie:
https://sfat.info.ro/wordpress/?p=1886

Cursul are loc în București, 8 martie, de la ora 10.
Taxa de participare 250 lei
Înscriere prin email: reiki.sfat@gmail.com

Programa cursului
Prezentarea modelului energetic al corpului uman utilizat în radiestezia mdh
Gradul de sănătate al chakrelor față de sănătatea perfectă la naștere
Evaluarea pe baza parametrilor legati de tandien-uri, capacitatea de stocare a energiei
Evaluarea karmei pentru o persoana, pentru o relatie, pe plan fizic, emoțional, mental și spiritual
Parametrii legati de Merkaba si de Steaua Pamintului
Parametrii legati de suflet si de Sarpele Kundalini
Fatetele sufletului
Simptome fizice, emoţionale şi mentale individuale
Corelații între parametri, interpretare
Parametrii legati de firul vietii
Parametrii legati de egregorul de grup
Acordajele pe simboluri naturale

Dacă știți deja să folosiți ansa și raportorul, sau pendulul, veți putea utiliza imediat parametrii prezentați în practica terapeutică și în scopul evoluției spirituale. Dacă nu, cursul încă rămâne util ca incursiune în mecanismele irealității imediate și puteți ulterior să învățați cum se măsoară.

Vlad T. PopescuSpiritualitate, cursuri, evenimente© Photographer: Amlyd | Agency: Dreamstime.com Radiestezie multidimensională / mdh Radiestezia multidimensională este o formă de radiestezie utilizată în lumea francofonă, mai ales în Canada, şi care utilizează parametri orientaţi către Karmă şi corpurile fizic, emoţional, mental şi spiritual. De asemenea se evaluează Merkaba şi Steaua Pământului. Parte din ceea ce...un blog Vlad T. Popescu
ishoot.ro