12 iunie 2021, de la ora 10, e-Mandala și numerologie altfel

13 iunie 2021, de la ora 10.00, Ama Deus

Taxa de participare la o zi de curs este de 300 lei
Pentru înscriere: reiki.sfat@gmail.com

Pentru participarea la cele două cursuri nu este nevoie de un curs prealabil, la ele pot participa și începătorii.

Apropo de e-Mandala:

Toate cele spuse în curs reprezintă rezultatul unor căutări de mai bine de un deceniu. Am fost atras de mandale și de semnificația lor și, la început, am fost încântat de cele spuse de Robert Thurman în „Mandala”(Shambhala, 1997), apoi am trecut prin reprezentarea grafică a analizei numerologice, așa cum o face doamna Ursula Irrgang în „Mandale de lumină” (Medialux, 2009).
Aveam nevoie însă de o interpretare, așa că m-am întors la cel care mi-a stânit curiozitatea față de numerologie, R.A. Schwaller de Lubicz, cu a sa „A Study of Numbers: A Guide to the Constant Creation of the Universe” (Inner Traditions, 1986, din păcate am avut acces doar la ediția în limba engleză…) și am descoperit-o absolut întâmplător pe Rosalind Pape și ale sale minunate desene pentru a vedea altfel culorile numerelor.
Pe urmă am făcut sute de mandale, sute de interpretări și am rafinat continuu acest sistem fără să uit de C.G. Jung și a sa lucrare „Simbolismul mandalei”.
Bibliografie:
Numerele și culorile mandalei – https://sfat.info.ro/wordpress/?p=623
Istoria mandalei numerologice, a e-mandalei, așa cum a fost – https://sfat.info.ro/wordpress/?p=257

 Apropo de sistemul Ama Deus:
Ama Deus, sistemul şamanic de vindecare utilizat de indienii Guarani, din Brazilia, a fost oferit occidentalilor de Alberto Aquas, după ce s-a aflat o lungă vreme în contact cu tribul Kayowa. Indienii Guarani trăiesc într-o strânsă legătură cu natura şi cu Creatorul, iar sistemul de vindecare Ama Deus („Îl iubesc pe Dumnezeu!” sau „Iubesc Divinitatea!”), prin simbolurile sale multidimensionale, ce nu pot fi folosite împreună cu alte simboluri Reiki, pentru că ar fi un sacrilegiu, oferă o deosebită legătură cu lumina divină.
Tehnicile şi simbolurile pot fi utilizate:
– pentru vindecarea personală şi în terapia făcută altor persoane
– pentru vindecarea la distanţă
– pentru vindecarea animalelor, păsărilor şi plantelor
– pentru rezolvarea situaţiilor de urgenţă
– pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în apropierea morţii să decidă dacă mai doresc să trăiască sau nu
– pentru a-i ajuta pe cei plecaţi din această lume să-şi găsească drumul în lumea spiritelor
– pentru purificarea apei, mâncării etc.
– pentru vindecarea la nivel fizic şi emoţional a inimii
– pentru a ajuta la venirea pe lume a copiilor
– pentru a primi daruri spirituale
– pentru a primi informaţii spirituale în timpul visului
– pentru a ne conecta la informaţiile acumulate în alte vieţi şi aflate acum în Cronica Akaşă
– pentru a sprijini conducătorii planetei
Pentru indienii Guarani nu există „boală“. Totul este spirit şi numai forţe externe pot provoca dezechilibrele care apar. Când o astfel de forţă (spirit sau energie nedorită) este îndepărtată, corpul este readus în starea de echilibru. Conform sistemului lor de cunoaştere, puterea de a le îndepărta vine de la o unică Forţă. Ei sunt simple „canale“ prin care energia vindecătoare este transmisă.

 

https://sfat.info.ro/wordpress/wp-content/uploads/2017/11/aripideinger_color-1024x1024.jpghttps://sfat.info.ro/wordpress/wp-content/uploads/2017/11/aripideinger_color-150x150.jpgVlad T. PopescuSpiritualitate, cursuri, evenimentecurs12 iunie 2021, de la ora 10, e-Mandala și numerologie altfel 13 iunie 2021, de la ora 10.00, Ama Deus Taxa de participare la o zi de curs este de 300 lei Pentru înscriere: reiki.sfat@gmail.com Pentru participarea la cele două cursuri nu este nevoie de un curs prealabil, la ele pot participa și...un blog Vlad T. Popescu