Împreună cu maestra Lucica Golban ne-am propus, după șase ani de practică, să începem să oferim celor interesați noțiuni de numerologie Akara, sau yoghină, ca o a treia modalitate de investigare a ceea ce suntem, a ceea ce ne-a reușit și a ceea ce mai avem de învățat în această viață, pe lângă numerologia din e-mandala și parametrii radi mdh.
În ianuarie am programat cursul introductiv. El este suficient pentru o interpretare rezonabilă a datei de naștere, iar în februarie o să continuăm cu un curs pentru avansați, pentru ca participanții să aibă o lună la dispoziție să exerseze și, de ce nu, să noteze întrebări la care au nevoie de răspuns.
Numerologia yoghină aparține școlii kundalini yoga, care combină pranayama, meditațiile, asanele și mantrele pentru a trezi energia spirituală kundalini și face parte din tantra împreună cu hatha yoga. Ea a fost introdusă în 1968 în Statele Unite de Yogi Bhajan și de acolo s-a răspândit în spațiul cultural occidental.
Începem cu semnificațiile numerelor și ale celor zece corpuri și cu primele poziții ale numerogramei pentru a putea discuta despre lecțiile de viață, despre înzestrări, despre aspectele pozitive sau negative posibile, despre cum suntem noi și cum ne văd ceilalți, despre ceea ce știm pur și simplu și ceea ce trebuie să descoperim, să învățăm.
Cei care vin la acest curs introductiv pot continua în luna februarie cu cursul pentru avansați în care o să aprofundăm și alte poziții ale numerogramei.
La fel ca în toate celelalte numerologii, interpretarea numerogramei se bazează și pe rațiune, pe analiza pozițiilor și a aspectelor în care apar numerele reprezentative pentru o anumită persoană, dar și pe folosirea numerogramei ca „portal“, ca subiect de contemplare util conectării la sinele superior al persoanei, acolo unde sunt stocate informații utile apropo de lecțiile karmice, de misiunea personală din această viață, de resorturile subtile care ne definesc. Așa că folosim și analiza rațională, dar și contemplarea, iar diferența între două interpretări este dată, desigur, și de stăpânirea corectă a conceptelor, dar, mai ales, de capacitatea, de îndemânarea de a contempla persoana pornind de la numerogramă.
Costul participării la acest curs este de 300 de lei.
Înscrierea se poate face prin email: reiki.sfat@gmail.com
Cursul are loc la sală, în București
https://sfat.info.ro/wordpress/wp-content/uploads/2022/01/15ian22.pnghttps://sfat.info.ro/wordpress/wp-content/uploads/2022/01/15ian22-150x150.pngVlad T. PopescuSpiritualitate, cursuri, evenimentecurs,numerologieÎmpreună cu maestra Lucica Golban ne-am propus, după șase ani de practică, să începem să oferim celor interesați noțiuni de numerologie Akara, sau yoghină, ca o a treia modalitate de investigare a ceea ce suntem, a ceea ce ne-a reușit și a ceea ce mai avem de învățat în...un blog Vlad T. Popescu