17 februarie, București, ora 10, curs Archangelic Seichim, plus simbolurile Zibu
Taxa de participare 250 lei, înscriere: reiki.sfat@gmail.com

Este specific Seichimului simbolul Aripi de Înger şi, în general, lucrul cu îngerii, iar ajutorul acestora este de dorit în toate acţiunile noastre. Într-un fel, aşa cum simbolurile din Grand Master sunt o dezvoltare a simbolului Dai Ko Myo, aşa şi simbolurile din ArchAngelic Seichim sunt o dezvoltare a Aripilor de Înger.
Pe lângă acest simbol şi simbolul Infinit, definitoriu pentru orice Seichim, sunt primite în cele patru acordaje încă unsprezece simboluri cu ajutorul cărora putem aduce vindecarea în numeroase aspecte ale vieţii noastre.

Aripi de Înger
Binecuvântarea
Lumina Îngerilor
Lumina Arhanghelului Mihail
Inteligenţa Îngerilor
Lumina vindecătoare a Îngerilor
Curaj
Abundenţa nelimitată
Trezirea
Armonia
Acceptarea sănătăţii optime
Recunoştinţa

Vinny Amador, discipol al lui Patrick Zeigler, este cel care a fondat Angel Seichim ca modalitate de conectare la energia Seichim şi de invocare a ajutorului Arhanghelilor.
Sistemul a fost dezvoltat ulterior de maestrul Nicu Gecse, în colaborare cu Debbie Z. Almstedt, care a introdus o serie de simboluri şi de tehnici, ajungându-se la ArhAngelic Seichim sau, mai pe româneşte, la Vindecarea cu îngeri.
O să mergem mai departe încercând să explorăm tehnicile și experiențele celor trei mari, Dionisie Areopagitul, Ioan Scărarul și Emanuel Swedenborg.

Vlad T. PopescuCursuri și evenimentecurs,spiritualitate17 februarie, București, ora 10, curs Archangelic Seichim, plus simbolurile Zibu Taxa de participare 250 lei, înscriere: reiki.sfat@gmail.com Este specific Seichimului simbolul Aripi de Înger şi, în general, lucrul cu îngerii, iar ajutorul acestora este de dorit în toate acţiunile noastre. Într-un fel, aşa cum simbolurile din Grand Master sunt o...un blog Vlad T. Popescu
apiland.ro