(imaginea este chiar mandala cuvântului “emandala”, realizată cu aplicația disponibilă pe site)

Pornind de la data nașterii și de la nume, asupra cărora sunt efectuate operațiuni numerologice simple, sunt realizate, apoi interpretate, mandala zilei de naștere și mandala numelui. Veți primi un fișier pdf cu cele două mandale, parametrii radiestezici măsurați și interpretarea acestora – în general o pagină, cca 1500 caractere.

Analiza și interpretarea e-mandalei cuprinde:
– tema vieții, ce mă sprijină și ce mă împiedică în realizarea ei
– înzestrări și lecții secundare ce pot afecta firul vieții
– calități și defecte, ce depinde exclusiv de viața asta, ce vine de prin trecuturi
– aspecte ale sănătății identificabile în mandala
– modul de abordare al relațiilor
– șirul principalelor evenimente posibile în viață
– viața profesională, integrarea socială
– rolul numelui, cum ne împing înainte sau ne țin pe loc numele, poreclele
– evaluarea unei relații
Dar și răspunsuri la întrebări punctuale care-l preocupă pe solicitant.

Plata se va face într-un cont bancar și veți primi factura pe adresa de e-mail oferită. Veți primi interpretarea în 2-3 zile de la confirmarea plății.
Costul în mod normal este de 150 lei, în perioada promo va fi de doar 100 lei.
Informații suplimentare aici:
Cum a apărut sistemul?
Mandala, arhitectura sacră
Interpretarea se supune regulilor din formularul de consimțământ (https://sfat.info.ro/wordpress/?page_id=210), dacă nu sunt acceptabile pentru dumneavoastră vă rog să nu solicitați o astfel de interpretare!

  MF

  Evaluarea constă în:
  – interpretarea mandalei zilei de naștere (și eu încerc să ofer informații referitoare la principala lecție a vieții, ca și câteva sfaturi pentru a evita aspectele negative ce reies din mandală și de a exploata mai bine aspectele pozitive).
  Mandalele oferă multe informații referitoare la înzestrarea la naștere. Unele lucruri au rămas așa, altele s-au schimbat în urma lecțiilor învățate. Trebuie să știm de unde a pornit în această viață, dar unde a ajuns aflăm cu ajutorul radiesteziei multidimensionale.
  – interpretarea parametrilor utilizând sistemul radiesteziei multidimensionale (pentru a afla gradul de sănătate față de sănătatea perfectă la naștere, capacitatea de a stoca energia, lecțiile karmice, greșeli de evitat în viață).
  Puteți descărca de aici un model de interpretare. Click pentru a citi online, click dreapta și save as pentru a salva.

  Pe baza acestor interpretări și măsurători, consilierul dezvoltării dumneavoastră spirituale vă poate oferi unele răspunsuri la întrebări precum:
  “De ce mi se întâmplă asta?”
  “Ce am de făcut?”
  “Ce se întâmplă cu sănătatea mea?”
  “Pot să am copii?”
  “Ce se întâmplă cu relațiile mele?” (și se poate face o analiză mai amănunțită unei relații)
  “Cum va evolua viața mea profesională?”
  Și, pentru a căpăta energia, voința, echilibrul necesar negocierii cu diversele lecții, poate facem o meditație, poate vă arăt cum se face tratamentul Reiki, poate vă sugerez o altă tehnică de terapie complementară.
  Ca în oricare alt domeniu, oamenii doresc rezultate palpabile, imediate, fără nici un efort din partea lor şi sunt dezamăgiţi când află că, de fapt, ei singuri se vor vindeca, ei singuri îşi vor rezolva problemele, rolul consilierului spiritual fiind doar acela de catalizator. Cu atât mai mare va fi satisfacţia noastră când vom reuşi să-l convingem pe cel care nu crede şi să-l alinăm pe cel care nu speră, să-i dăm încredere celui speriat şi să transformăm victima într-un luptător.

  Interpretarea e-mandalei este o tehnică de observare a realității ce nu poate fi dovedită științific, în întregime subiectivă și care ține de imaginația consilierului pentru dezvoltarea personală, iar informațiile primite pe această cale nu sunt adevăruri absolute, ci părerea personală a consilierului formată în urma interpretării mandalei zilei de naștere, a mandalei numelui, a relațiilor, a unor parametri ce pot fi povestiți, dar nu și dovediți. Întreaga interpretare poate fi privită ca o poveste scrisă de consilier fiind inspirat de clientul său, sau de mandala zilei curente. În măsura în care considerați că el a scris frumos povestea, că vă ajută la conștientizare și recăpătarea echilibrului și a resurselor interioare, țineți cont de ea. În cazul în care nu vi se pare o poveste inspirată a vieții dumneavoastră, puteți ignora interpretarea.

  Serviciul este oferit de Meditative Arts SRL, CUI 36030240, J40/6341/29.04.2016, e-mail: editura@meditative.arts.ro

  ANPC: Pe scurt despre drepturile consumatorilor la achizițiile online – serviciul de interpretare a mandalei se clasifică în domeniul produselor nereturnabile, conform legii (după ce ați citit interpretarea, evident nu poate fi înapoiată), de aceea comandați numai după ce ați citit termenele și condițiile expuse în această pagină și în formularul de consimțământ!