Carti de colorat pentru adulti

Mandala… Pentru a o colora, nu este nevoie de nici o explicație, de nici o instrucțiune. Un desen abstract, adeseori circular, în care fără să stai pe gânduri, cel mult potrivind cu gust culorile, umpli cu ele spațiile albe. Te mai uiți o clipă la desen și, dacă a ieșit bine, ți-l pui pe facebook, sau pe instagram, cu sau fără o explicație a stării în care ai colorat, iar dacă nu a ieșit bine îl uiți, îl arunci la coș, treci la următorul.

NU trebuie colorată toată suprafața, nu sunteți plătiți la centimetru pătrat colorat – spațiile albe au și ele rostul lor, precum pauzele în discursul muzical.
Este bine să nu lucrați la mai multe deodată – se disipează atenția, nu putem fi atenți simultan la mai multe astfel de „secțiuni“, după cum le-am definit mai înainte.
Nu omiteți momentele de relaxare, nici pe cele de contemplare – ele sunt cheia care deschide drumul către sinele superior și celelalte ținte posibile.
Puteți folosi o mandală propusă pentru o anumită categorie de subiecte și pentru celelalte ținte, dar ele chiar au fost gândite ca un fel de tipare/filtre ajutătoare, așa că, la început, folosiți-le după regula propusă mai înainte.
Nici sugestiile de a colora de la centru către exterior sau invers, ori către stânga sau către dreapta, nu sunt obligatorii, dar, tot așa, sunt de folos.
Puteți folosi orice culori.
Și nu este obligatoriu să le colorați, le puteți lăsa așa cum sunt – tot vor fi un bun suport pentru meditație, pentru contemplare.

Un set de mandale de colorat puteți descărca de aici:
https://www.docdroid.net/Qchp4qF/mandale-de-colorat.pdf

Vlad T. Popescue-Mandala și numerologie altfelcarte,e-mandalaCarti de colorat pentru adulti Mandala... Pentru a o colora, nu este nevoie de nici o explicație, de nici o instrucțiune. Un desen abstract, adeseori circular, în care fără să stai pe gânduri, cel mult potrivind cu gust culorile, umpli cu ele spațiile albe. Te mai uiți o clipă la...un blog Vlad T. Popescu