Senzaționalul a fost și rămâne cel mai mare pericol pe calea evoluției spirituale, dar, în același timp, publicitatea negativă făcută unei școli de evoluție spirituală este și ea, de multe ori, la fel de lipsită de discernământ.
Li s-a spus celor trei maeștri spirituali și gurul sexului, și ambasadorul Iadului, și Diavolul negru din Ashkbabad, și regele depravarii si cel mai pervers om din lume, dovadă mai degrabă că erau influenți, eficienți, cu totul altfel, decât că ar fi fost una sau alta din cele spuse. Sau că ar fi fost mai întâi și mai întâi una sau alta din cele spuse!
Pentru că orice maestru spiritual are și partea lui de întuneric, corect, dar ea poate fi înțeleasă numai din perspectiva drumului deja parcurs către lumină, altfel totul rămâne o manifestare a invidiei fiului ne-rătăcitor față de cel care a avut curajul să pornească prin lume.

M.T. Mistlberger i-a cunoscut direct, sau a lucrat cu discipoli direcți ai lui Osho, G.I. Gurdjieff si Aleister Crowley, ceea ce este foarte important atunci când vrei să spui ceva despre un sistem, o școală. Mai mult, este el însuși un practicant, o persoană care se află pe calea evoluției spirituale, nu este un simplu popularizator al gândurilor altora, așa că opinia lui, o să vedeți, este mai degrabă aceea că vorbim despre trei magi nu chiar atât de periculoși. Vorbim despre trei maeștri/magi care au schimbat semnificativ modul în care privim lucrurile și care, cu discernământ, pot fi urmați.

Vlad T. PopescuCărți de citit, filme de văzutcarteSenzaționalul a fost și rămâne cel mai mare pericol pe calea evoluției spirituale, dar, în același timp, publicitatea negativă făcută unei școli de evoluție spirituală este și ea, de multe ori, la fel de lipsită de discernământ. Li s-a spus celor trei maeștri spirituali și gurul sexului, și ambasadorul Iadului,...un blog Vlad T. Popescu