Anthony Hopkins
31 decembrie 1937

Celebru actor britanic, cu o prezență scenică absolut de invidiat, unul din acei puțini actori care pot umple scena fără să scoată un cuvânt, ceea ce doar un suflet mare poate să facă.
Nu a fost un elev strălucit, prezența lui 7-roz este absolut discretă, deci tot ceea ce a realizat a realizat din suflet, inspirat fiind, și din conectarea la sinele superior, care i-a oferit o deosebită intuiție. S-a înscris, într-un final, la un colegiu de muzică și dramă, pe care l-a absolvit în 1957.
Deschiderea sufletului este anunțată de centrul 3-verde și bara 3-verde dharma, ceea ce oferă compa­siu­ne față de toată creația și înțelegerea firii umane.
Din 6-turcoaz prezent masiv în primul inel din “ochelari”
avem informația că este un bun comunicator, dar și apărător al unei cauze (Greenpeace). Mustățile turcoaz cu accent albastru spun că la el comunicarea este dependentă de formă și de smerenie/credință, iar noi știm că a activat peste douăzeci de ani în Young Men’s Christian Association și a considerat mereu că este ajutat de Dumnezeu.
Este apre­ciat pentru ce i-a învățat pe colegii de scenă (bara bleu-turcoaz pe linia vieții).
Lecții/plăți pe depen­dențe pe sistemul digestiv, acel ocru izolat în zona karmei, dar și cele doar patru celule ocru din primul inel (a fost alcoolic în tinerețe).
Trei căsnicii (perechile de dreptunghiuri albastre).
Din “ochelari” observăm că talentul de actor, de comunicator, este bine susținut din trecuturi, unde a existat o bună legătură cu ghizii spirituali și o remarcabilă evoluție spirituală.

Anthony Hopkins pe IMDB

Vlad T. Popescue-Mandala și numerologie altfelAnthony Hopkins 31 decembrie 1937 Celebru actor britanic, cu o prezență scenică absolut de invidiat, unul din acei puțini actori care pot umple scena fără să scoată un cuvânt, ceea ce doar un suflet mare poate să facă. Nu a fost un elev strălucit, prezența lui 7-roz este absolut discretă, deci...un blog Vlad T. Popescu