Nu te cunosc… Dar, dacă mă lași câteva clipe să mă uit la privirea ta s-ar putea să-mi aduc aminte unde am mai văzut acea privire. Și, mai ales, când am mai văzut-o.
Dacă te vei cufunda în meditație, îți vei aduce aminte și tu. Poate că am fost prieteni, poate că nu, poate că-ți vei aduce aminte un moment, sau mai multe, oricum vei ști tot ceea ce știu și eu.
Poate vei realiza că m-ai mai văzut în vis, chiar în mod repetat, sau o să-ți dai seama brusc că sunt legat cumva de plăcerile tale, sau de spaimele tale.
Eu te țin minte pe tine, tu mă ții minte pe mine, ba chiar și o bună parte din locurile și evenimentele la care am participat, știm că ele influențează cumva prezenta noastră viață și că avem ceva de rezolvat. O lecție de învățat, o energie de consumat.
Și mai știm ceva: că suntem și nu suntem aceiași care ne-am întâlnit într-o altă întrupare, chiar dacă este vorba de cea mai recentă pe care am avut-o.
Știu nu numai că tu ești altfel, știu și că eu sunt altfel. Pentru că nu mă întorc în această lume identic cu cel care am fost – o altă speranță deșartă a celor pentru care modelul reîntrupării este doar o cale de a evada, de a nu-ți asuma răspunderea sau de a-ți prelungi plăcerea.

Unii ați asistat la scrierea ei, am publicat a cum partea tehnică, sper ca la toamnă să apară și partea autobiografică – da, autobiografia mea pentru mai multe vieți! 🙂
(Evident că o să scrie „roman“ pe ea!)

Cuprins
Introducere
Trecut și trecuturi
Lecție pentru celălalt
Relaxarea
Protecția
Ascensiunea
Țintele
Asistența ghizilor
Învățarea lecției
Lecțiile…
Momentul
Meditație pentru călătoria în timp
Meditația pentru inventarierea trecuturilor
Meditația Shenu
Memele și regresia
Cât o să mai plătesc eu pâinea aia pe care am furat-o?
La ce bun visele?
Intuiție, imaginație, inspirație
Între negare și negociere

Vlad T. Popescu
Trecut şi trecuturi : o altă perspectivă asupra regresiei
Format 13×20 cm
72 pagini
ISBN 978-606-94373-7-7

Vlad T. PopescuCărți de citit, filme de văzutcarte,Meditative Arts,Vlad T. PopescuNu te cunosc… Dar, dacă mă lași câteva clipe să mă uit la privirea ta s-ar putea să-mi aduc aminte unde am mai văzut acea privire. Și, mai ales, când am mai văzut-o. Dacă te vei cufunda în meditație, îți vei aduce aminte și tu. Poate că am fost prieteni,...un blog Vlad T. Popescu