De obicei, interpretarea parametrilor unei relații, fie ea ori între doi oameni, ori între un om și un grup de oameni (firmă, instituție, echipă sportivă etc.) se limitează la cele câteva valori legate de lecțiile care au mai rămas de învățat pe fizic, emoțional, mental și spiritual.
Ceva la modul:

El

Ei

Ea

Fizic

4

5

4

Emoțional

6

4

6

Mental

8

6

4

Spiritual

3

4

3

Și se vede din tabel cum stau cei doi pe toate planurile, unde colaborează și unde nu prea, dacă mai au suficientă energie sau au ajuns la fundul sacului.

Doar că, mai ales într-un cuplu tânăr, au sau nu au de spus câte ceva și părinții, socrii și soacrele. Iar infuența acestora, mai ales pe la noi, unde tineriii nu sunt din prima pe picioarele lor, este încă foarte mare și trebuie să ținem cont de ea, pentru că am întâlnit cupluri în care toți parametrii de mai sus erau în perfect echilibru și cărora nu le ieșea mai nimic în viață. Pentru că nu apărea parametrul „soacră, soacră, poamă acră“ 🙂

Relația cu părinții depinde mai ales de karma de neam, așa că am început să compar valorile/notele legate de cele cinci lecții majore, să nu ucizi, să nu minți, să nu furi, să nu faci abuz de materie, să nu faci abuz de sex.

U

M

F

H

S

El

3

4

7

6

4

Ea

4

5

8

3

7

Dacă valorile din primul set (UMF) sunt asemănătoare, atunci karma de neam se manifestă, iar părinții au multe de spus apropo de modul în care cuplul relaționează cu cei din jurul lor. Cumva, părinții se ocupă de „politica externă“ a cuplului. Dacă nu vor să asculte de părinți, cei doi și-o iau, așa că singura soluție este să-i convingă pe aceștia, nu să-i ignore. Altfel spus, cei doi nu-și cumpără casă, mașină, nu pornesc în excursii, nu se mută în altă localitate și nu-și schimbă locul de muncă decât după ce-și consultă părinții.

Dacă valorile din al doilea set (HS) sunt asemănătoare, atunci karma de neam se manifestă legat de viața intimă, de viața de cuplu. Cumva, părinții se ocupă de „politica internă“. Altfel spus, cei doi mănâncă, beau, fac copii cu aprobare de la părinți…

Așa că în interpretările pe care le faceți  puteți să țineți cont și de acești parametri, pentru a stabili relația cuplului cu părinții.

Iar dacă subiectul relații vă interesează mai mult, vă propun o carte pe care am scris-o pe această temă delicată:

meditative arts

https://sfat.info.ro/wordpress/wp-content/uploads/2018/04/6apr18cerc_faraochelari.jpghttps://sfat.info.ro/wordpress/wp-content/uploads/2018/04/6apr18cerc_faraochelari-150x150.jpgVlad T. Popescue-Mandala și numerologie altfelconsiliere,e-mandalaDe obicei, interpretarea parametrilor unei relații, fie ea ori între doi oameni, ori între un om și un grup de oameni (firmă, instituție, echipă sportivă etc.) se limitează la cele câteva valori legate de lecțiile care au mai rămas de învățat pe fizic, emoțional, mental și spiritual. Ceva la modul: El Ei Ea Fizic 4 5 4 Emoțional 6 4 6 Mental 8 6 4 Spiritual 3 4 3 Și...un blog Vlad T. Popescu