Așa cum știți, e-mandala nu este altceva decât reprezentarea grafică a unei analize numerologice, așa că, pe măsură ce analiza numerologică devine tot mai subtilă, tot mai rafinată, este firesc ca și reprezentarea ei grafică să evolueze.
Vrea să vă atrag atenția supra unor lucruri simple, care vă pot ajuta mult în interpretare.
Varianta inițială, e-mandala 1.0, oferă o privire rapidă asupra datei, fie ea dată de naștere a unei persoane, fie ea o dată oarecare, la care ne raportăm. Tema vieții, calitățile cu care am fost înzestrați pentru a ne învăța lecțiile în acest context, dar și posibilele tentații care ne vor împiedica să ne dezvoltăm. Apoi cum relaționăm cu ceilalți, cam care este suita evenimentelor posibile în viața noastră și extrem de puțin despre karma personală și karma de neam.
Varianta extinsă „mestecă“ mai multă informație, ceea ce permite aprofundarea în detaliu a karmei de neam. De altfel nici tema vieții nu mai este aceeași, nu pentru că s-ar fi schimbat, ci pentru că acolo apare acum tema neamului din care facem parte, lecțiile pe care le avem de învățat și pentru că un strămoș de-al nostru a schimbat firul vieții altei persoane.
Varianta 2.0 merge în direcția karmei personale, aflăm mult mai mult și în detaliu despre lecțiile noastre din alte vieți, despre ce ne poate ajuta și ce ne poate împiedica să întreprindem anumite acțiuni, fie ele fizice, emoționale sau mentale.

Dacă ne grăbim, dacă de abia ne-am apucat să învățăm interpretarea mandalei, folosim 1.0. Dacă ne interesează mai multe legate de neamul nostru, folosim 1.0 extinsă, dacă ne interesează karma personală folosim 2.0. Cele trei variante nu se exclud, nici nu sunt mai bune sau mai rele una sau alta, ci sunt direcții de aprofundare a analizei.

Pentru cei care vor să învețe mai mult, grupul de discuție de pe facebook poate fi util. Aici apar interpretarea mandalei zilei, dar și alte articole interesante: https://www.facebook.com/groups/1635487866486228/

www.birthdaymandala.com este un site realizat de Ovidiu Crăciun
www.e-mandala.ro este un site realizat de Gabriel Munteanu

Vlad T. Popescue-Mandala și numerologie altfelmandala,numerologie,Vlad T. PopescuAșa cum știți, e-mandala nu este altceva decât reprezentarea grafică a unei analize numerologice, așa că, pe măsură ce analiza numerologică devine tot mai subtilă, tot mai rafinată, este firesc ca și reprezentarea ei grafică să evolueze. Vrea să vă atrag atenția supra unor lucruri simple, care vă pot ajuta...un blog Vlad T. Popescu