Beuatiful dawn sunrise landscape over misty lake in Summer
© Photographer: Honourableandbold | Agency: Dreamstime.com

Staţi relaxat, respiraţi calm, fără pauză între inspir şi expir.
Prin chakra coroanei, pe inspir, aduceți lumină albă de la Sursa Universală, duceţi-o până în Hara (chakra a II-a), iar pe expir lăsaţi-o să vă umple întreg corpul. Repetaţi de câteva ori.
Prin chakra coroanei, pe inspir, aduceți lumină albă de la Sursa Universală, duceţi-o până în chakra inimii, iar pe expir dăruiţi-o printre palmele dumneavoastră. Repetaţi de câteva ori, până când pal­mele se încălzesc.
Prin chakra coroanei, pe inspir, aduceți lumină albă de la Sursa Universală, duceţi-o până în chakra a VI-a, iar pe expir eliberaţi-o ca şi cum aţi scruta ce se află în faţa dumneavoastră. Repetaţi de câteva ori.
În cele trei chakre s-a format câte o sferă de lumină. Uniţi cele trei sfere de lumină în chakra a II-a și poziționați-vă în această sferă protectoare de lumină.
Coborâți cât mai adânc în pământ, prin chakra I, protejați de sfera de lumină.
Simțiți întunericul cald din jur. Percepeți limitarea gra­delor de libertate. În acest moment, nu mai puteți să vă mișcați, iar lumina circulă cu o viteză uluitoare. Percepeți faptul că faceți parte dintr-un cristal uriaș, că primiți informația ele­men­tului Pământ, că sunteți una cu Pământul.
Simțiți cum urcați ușor până când ajungeți să plutiți în mijlocul unui ocean. Lăsați-vă să plutiți, nu opuneți rezistență. Ați căpătat un grad de libertate, dar lumina circulă cu o viteză ceva mai mică. Simțiți că faceți parte dintr-un organism uriaș, aflat într-o mișcare lentă. Sunteți una cu elementul Apă. Sun­teți pur.
Simțiți cum sunteți luat de vânt și purtat în aer. Ați căpătat și mai multă libertate, iar lumina curge și mai încet. Ați căpătat darul vede­rii fără limită. Faceți parte acum dintr-un roi care co­munică cu pă­mântul, cu apa, cu aerul. Sunteți una cu ele­mentul Aer. Ați trecut de nivelul condiției umane.
Simțiți cum urcați și ajungeți în centrul soarelui. Mișcare vă este rapidă, aproape că puteți fi în două locuri simultan. Aveți mai multă libertate de mișcare ca oricând, iar lumina curge atât de încet încât vedeți deja curgerea ei.
Sunteți singur și puteți comunica în voie cu marele cristal al pământului, cu organismul uriaș al apei, cu roiul din aer. Sunteți una cu elementul Foc.
De aici, din centrul soarelui, învelit în sfera de lumină care vă pro­tejează, reveniți în corp, prin chakra a VII-a. Lăsați fiecare sferă să se ducă la locul ei și centrați-vă pe chakra a II-a până când vă simțiți echilibrat.
Inspirați adânc de câteva ori, apoi deschideți ochii și reveniți aici și acum.

Vlad T. PopescuSpiritualitate, cursuri, evenimentemeditația© Photographer: Honourableandbold | Agency: Dreamstime.com Staţi relaxat, respiraţi calm, fără pauză între inspir şi expir. Prin chakra coroanei, pe inspir, aduceți lumină albă de la Sursa Universală, duceţi-o până în Hara (chakra a II-a), iar pe expir lăsaţi-o să vă umple întreg corpul. Repetaţi de câteva ori. Prin chakra...un blog Vlad T. Popescu