2018, un an al conectării la ghizii spirituali, al unei mai profunde legături cu ceilalțiperspectiva numerologiei akara

Sigur că fiecare va fi influențat și de anul personal, dar deschiderea către dimensiunile superioare va fi mai bună, intuiția noastră va fi mai bună, este un an al creativității, chiar dacă, de multe ori, nici nu o să ne dăm seama cum de știm ceva, cum de putem așa ceva, cum de înțelegem totul.
2018 este, după numerologia akara, care nu se oprește cu reducerea la 9, ci acceptă și interpretează și 10, și 11, nu doar ca numere speciale, un an cu eticheta 11. Un an al spiritualității, nu neapărat și al religiei, ci al conectării directe la ghizi spirituali, la sinele superior, la entități superioare neîntrupabile, îngeri, la egregorul de grup al animalului de forță, la… la orice! 🙂 Iar activitățile din domeniul spiritual vor fi susținute și vor conferi un spor mai mare practicanților.
Chiar și celor care nu sunt obișnuiți cu sinele lor superior 2018 le va oferi o mai profundă cunoaștere de sine, a misiunii personale, a lecțiilor de viață. Poate nu prin contact direct, ci prin intermediul unui maestru, profesor, a unui sensei.

Numărul personal, numărul personal în 2018
luna + ziua=numărul personal
(ținând cont că ianuarie=1; februarie=2; martie=3; aprilie=4; mai=5; iunie=6; iulie=7; august=8; septembrie=9; octombrie=10; noiembrie=11; decembrie=3)
luna+ziua+(anul curent, în acest caz 2018)=numărul personal în 2018
Pentru a afla ce ne așteaptă, ce ne oferă 2018, comparăm numărul personal în 2018 cu numărul 11, valoarea numerologică a lui 2018

 • 11 cu 11: dubla conexiune divină, an favorabil practicilor spirituale, an al abundenței spirituale. Anul în care mai buna conectare a sinelui la sinele superior, mult mai obiectiva privire asupra sufletului nostru te pot conduce la descoperirea unor daruri, a unor haruri ascunse printre fațetele sufletului, pe care le cunoșteai și nu le cunoașteai, dar pe care de acum înainte le poți manifesta!
  Maestrul își atinge perfecțiunea!
 • 3 cu 11: artistul se manifestă deplin, intră în comunități spirituale, lasă intuiția și inspirația să-i ghideze imaginația. Vindeci problemele copilăriei și îți descoperi copilul interior. Poate că vei fi mai puțin împământat, poate că și oarece dezrădăcinare se poate manifesta, dar uneori este bine să te lași purtat de vânt…
  Artistul va fi inspirat!
 • 4 cu 11: cel care stăpânește arta meditației, a contemplării, a concentrării, cel care își folosește, dar își și stăpânește mintea. Imaginația va determina intuiția, ordinea este un pic inversată, dar vei avea capacitatea de a urca, ori de câte ori este nevoie, de la minte către sinele superior pentru a te cunoaște, pentru a folosi unelte mult mai rafinate.
  Statuia lui Buddha poate fi făcută și din aur, nu-i așa?
 • 5 cu 11: echilibrul minte-suflet, legătura minte-trup. Forță și rezistență fizică indiferent cât de mare este truda la care ești supus. Drumuri deschise către toate zările, iar dacă asta se suprapune cu cercetarea locurilor sacre, cu pelerinaje, cu atât mai bine. Vei manifesta o mai mare îndemânare în comunicare și, indiferent de domeniu, îți vei găsi mai ușor cuvintele.
  Pășește către linia orizontului ca să afli răspunsul!
 • 6 cu 11: centrat în inimă, gata să se integreze în natură, gata să se retragă, cu folos, din vâltoarea zilnică, poate chiar într-o formă de isihasm. Cu sufletul deschis puterea cuvântului tău este mai mare, într-un an 11 mai degrabă ca rugăciune decât ca ordin.
  Nimic nu mai stă între tine și… tine!
 • 7 cu 11: gândurile trebuie împărtășite celorlalți, ceilalți trebuie și ei învățați să simtă prezența divinității. Creativitatea este mai mare, poți să scrii, să compui, să pictezi, având permanent în minte faptul că trebuie să transmiți un mesaj celorlalți.
  Învață-i pe ceilalți cum pot înțelege și accepta spiritualitatea!
 • 8 cu 11: abundența și puterea. Poți folosi în scop spiritual abundența, îi poți vindeca mai ușor pe ceilalți, singura condiție este să eviți epuizarea. Așa că, indiferent cât de puternic te simți, păstrează echilibrul și ai grijă cum mănânci, cât sport faci, cum ai grijă de tine.
  Atinge-i și se vor vindeca!
 • 9 cu 11: încheierea unui ciclu permite manifestarea maestrului spiritual. Trebuie să reușești să te eliberezi de trecut și să pornești către viitor, să renunți la atașamente, dar cu o mare detașare, fără să forțezi lucrurile, păstrându-ți calmul și devenind exemplu pentru ceilalți.
  Sfârșitul conștient este un nou început!
 • 10 cu 11: liderul spiritual se manifestă. De mult timp dorești să faci ceva, intuiția îți spune că ar fi bine să faci ceva, este momentul să pornești pe acea cale, mai ales dacă este una spirituală. O să reușești să-i conduci pe ceilalți în măsura în care realizezi că faci parte din Întreg, că nu este doar pentru tine, nici doar pentru ei, ci pentru noi toți.
  Tu cunoști drumul, poți să-i conduci chiar și pe aceia care sunt mai evoluați decât tine!
Vlad T. PopescuSpiritualitate, cursuri, evenimentenumerologie2018, un an al conectării la ghizii spirituali, al unei mai profunde legături cu ceilalți - perspectiva numerologiei akara Sigur că fiecare va fi influențat și de anul personal, dar deschiderea către dimensiunile superioare va fi mai bună, intuiția noastră va fi mai bună, este un an al creativității, chiar...un blog Vlad T. Popescu