Un fel de demo a ceea ce primiți în cazul în care comendați interpretarea mandalei făcută de mine…
Lipsesc din demo lucrurile legate de nume, de relații, pentru că am pornit de la un caz real.
Cei care ați primit astfel de interpretări puteți observa că sunt și unele fraze tip – după ce scrii varianta cea mai bună a unui text ajungi să o repeți fără să-ți dai seama… Ideea este să pui textul potrivit în interpretarea potrivită!

Interpretarea mandalei și a parametrilor radi mdh

Venim să învățăm niște lecții, venim cu niște înzestrări necesare acelor lecții, venim și cu obstacole care sunt urmarea unor greșeli de prin trecuturi, ale noastre sau de prin familie moștenite, pe care nu le-am plătit încă. Mai tot ce facem, ce gândim, poate avea aspect pozitiv sau aspect negativ, iar trecerea este foarte rapidă de la unul la celălalt datorită intenției cu care facem lucrurile. Sau nu le facem…

Bolile sunt și ele urmarea unor nereușite legate de misiunea personală, de neatenția la lecțiile cu care am venit din altă viață, de nepriceperea în a rezolva greșelile lăsate moștenire de strămoși.

La nivel de sine, lecția este aceea de a negocia corect cu aspectele materiale ale vieții, de la bani și călătorii la muncă fizică, sport și relația cu elementul pământ. Multe domenii de activitate se potrivesc, dar nu atât domeniul este important cât abordarea: trebuie să faceți bani pentru a-i ajuta pe cei cu alte misiuni personale, trebuie să nu refuzați aspectele materiale ale vieții pentru că unul sau altul spun că nu sunt nobile, spirituale sau cine știe mai cum, dar trebuie să aveți grijă să nu acumulați doar pentru dumneavoastră, ci să-i ajutați și pe ceilalți. În plus, lenea la nivel de corp fizic este de evitat, iar în cadrul fiecărui domeniu de activitate este de ales locul în care munca și îndemânarea fizică joacă un rol mai mare.

Uneori ar putea fi mai greu să împărțiți cu cei care par că nu merită, că nu vă înțeleg, pentru că sunteți un copil indigo. Copilul indigo este sosit dintr-o civilizație superioară tehnologic și spiritual, are misiunea de a ne ridica pe noi toți ceilalți, a venit cu niște înzestrări și accesează ușor Sinele Superior, câmpul-A (de aici mesaje de care poate sunteți conștientă și o mai bună intuiție), dar nu a venit aici de bună-voie, a fost trimis aici ca pedeapsă. Așa că superioritatea nu trebuie să vă izoleze de ceilalți, nu trebuie să-i umiliți pe ceilalți, să vă răzbunați pe ei, fiind evident mai bună, ci trebuie să-i săltați și pe ceilalți să fie mai buni, inclusiv pe plan material.

Pentru misiunea asta aveți darul asumării răspunderii, al înțelegerii ierarhiilor, al poziționării corecte într-o ierarhie, dețineți puterea cuvântului ca ordin și ca rugăciune, dar aveți și o încercare de trecut: să evitați abuzurile în planul relațiilor intime și să aveți copii, evitând renunțarea la sarcinile apărute. Dacă reușiți să folosiți corect charisma personală, calitățile sporesc. Dacă nu, mai pierdeți din ele.

Legat de tema vieții sunt o serie de puncte de control care tot apar pe parcursul vieții, în mod repetat, și de care trebuie ținut cont.

Ori de câte ori renunțați să vă asumați răspunderea și poziția de conducere pierdeți fie o frumoasă poveste de iubire, fie o doză importantă din compasiunea pe care ceilalți ar putea să v-o ofere. Adică le deveniți șefă, vă iubesc, refuzați asta, vă urăsc.

Și ori de câte ori încercați să vă apucați de mai multe lucruri în același timp, fără să le duceți cu bine la capăt, pe rând, pierdeți și charisma personală, sunteți și expusă la relații complicate ca și la pierderea unei sarcini.

Astea două, cu răspunderea și mai multe lucruri în același timp nu se „vindecă“ niciodată, pot să apară la nesfârșit. Cum sunteți într-un an potrivit pentru făcut planuri pentru viitor, țineți cont și de aceste două condiționări.

La nivel de suflet aveți lecțiile unei „regine“. Asta se potrivește bine cu copilul indigo. Adică, da, sufletul dumneavoastră așteaptă în mod corect să primiți ofrande din partea celorlalți, să fiți tratată cu respect, să fiți ascultată, dar trebuie să vă și purtați cu noblețe, să vă interesați de nevoile celorlalți, să le rezolvați lor mai întâi problemele, să le fiți exemplu, să le apărați sistemul de valori, de abia pe urmă să le cereți să vă asculte, să vi se supună. SUnteți ca o regină la început de dinastie, trebuie să vă cuceriți supușii pentru ca ei să vă asculte.

Și să țineți cont de faptul că o să comunicați mai eficient cu oamenii mai degrabă la distanță decât în prezență și cumva mai formal decât casual, cu respectarea atentă a protocolului.

Nu este vorba doar de ceea ce ați avea de făcut, ci și de ceea ce ați făcut până acum în viața asta, de ceea ce vă ține pe loc legat de karma personală din alte vieți, dar și de karma de neam rămasă de rezolvat în numele părinților. Și de modul în care aceste lecții, plăți, greșeli s-au somatizat prin corp, dar au schimbat și felul în care priviți viața.

Ca urmare a unor lecții neînvățate de prin trecuturi, ați venit cu multe lecții karmice pe corpul emoțional, ceea ce duce la stări de râsu-plânsu, dar și la o permanentă solicitare emoțională, multe evenimente care presupun astfel de stări, unele plăcute, altele neplăcute, cu rostul de a învăța stăpânirea emoțiilor.

Dacă stați și vă gândiți, toate acele momente au fost precedate de o lecție, ați avut de ales și… nu ați ales întotdeauna corect. Ați refuzat sentimentele altora, ați fost prea rece și i-ați rănit pe alții, ați schimbat firul vieții altor persoane. Poate că este bine să le conștientizați, să cereți iertare acolo unde este cazul, și să mergeți mai departe.

Ca urmare a unor evenimente din viața asta, valorile sunt relativ mici la nivelul plexului solar. Pare că trăiți permanent o frică – poate frica de moarte, poate frica de a nu corespunde, de a nu fi acceptată, poate frica de a rămâne fără bani. Fricile astea se pot somatiza la nivelul stomacului, al intestinului gros, nici pentru ficat, pancreas, splină nu este prea bine. Poate și frica de a nu fi iubită…

Suntem și urmașii părinților noștri, de la care preluăm spre învățare lecții neînvățate de ei și acceptăm spre plată greșeli făcute de ei, așa că parte din probleme vin și de aici.

Poate că ați observat că oamenii vă consideră mai aspră, mai dură decât sunteți de fapt. Că vă consideră gata să cedați poftelor și vă bănuiesc de relații amoroase complicate chiar și atunci când nu este cazul. Asta pentru că, din partea tatălui, aveți un strămoș care, aflat sub influența alcoolului, a fost autorul unui viol sau, mare consumator fiind, a fost abuziv în căsnicie.

Ideea este că el a schimbat firul vieții cuiva și că vina încă planează asupra urmașilor, adică și a dumneavoastră, și sunteți mai expusă să faceți aceleași greșeli. Ar trebui căutat momentul prin cronica familiei și, oricum, tăiate legăturile cu acel strămoș pentru a nu mai avea acest filtru asupra acțiunilor personale.

https://sfat.info.ro/wordpress/wp-content/uploads/2018/04/6apr18cerc.jpghttps://sfat.info.ro/wordpress/wp-content/uploads/2018/04/6apr18cerc-150x150.jpgVlad T. Popescue-Mandala și numerologie altfelconsiliere,interpretare,mandala,numerograma,numerologie,Vlad T. PopescuUn fel de demo a ceea ce primiți în cazul în care comendați interpretarea mandalei făcută de mine...Lipsesc din demo lucrurile legate de nume, de relații, pentru că am pornit de la un caz real.Cei care ați primit astfel de interpretări puteți observa că sunt și unele fraze tip...un blog Vlad T. Popescu