Un fel de demo a ceea ce primiți în cazul în care comendați interpretarea mandalei făcută de mine…
Lipsesc din demo lucrurile legate de nume, de relații, pentru că am pornit de la un caz real.
Cei care ați primit astfel de interpretări puteți observa că sunt și unele fraze tip – după ce scrii varianta cea mai bună a unui text ajungi să o repeți fără să-ți dai seama… Ideea este să pui textul potrivit în interpretarea potrivită!

Interpretarea mandalei și a parametrilor
În interpretare trebuie să ținem cont de faptul că tema vieții dumneavoastră este cultivarea minții, dezvoltarea corpului mental – trebuie să învățați permanent și să-i învățați pe ceilalți fără să cedați atunci când ei par leneși, proști, răuvoitori. Mintea este limpede, judecata clară, dar apare tendința unei interpretări mecaniciste a lumii, lăsați prea puțin loc inefabilului. Uneori relațiile sunt privite mai degrabă ca o plăcere a corpului fizic decât ca o punere în comun de gânduri și de emoții.
De asemenea să ținem cont de faptul că modalitatea favorită de a relaționa cu ceilalți este legată de bani, de muncă, de călătorii, de sport. Aveți capacitatea de a-i vindeca pe ceilalți, de a-i hrăni (la propiu și la figurat), de a-i apăra, chiar și cu forța, dar trebuie să aveți grijă să vă alegeți cu mult discernământ sursele de informare și să respectați cât mai bine regulile și regulamentele.
Fără să fie nota dominantă a caracterului, vă place și puteți, la nevoie, să vă suiți pe scenă, să fiți în centrul atenției, să-i însuflețiți pe ceilalți, să le vindeți idei, ceea ce prinde bine atât în vânzări, cât și în politică, fără a uita de arte.
În acest moment se poate spune că sunteți un pic obosită, epuizată, dar starea de sănătate este bună. Ce nu este chiar ok este faptul că sunteți cam neîmpământată. Poate și cu capul în nori ceva mai mult decât trebuie, oarecum dezrădăcinată, ceea ce poate avea în timp efect asupra sistemului osos (osteoporoză), dar vor suferi și supra-renalele.
Trăiți departe de locul de naștere? Dacă da, este bine să alegeți o cauză nobilă „acasă“ și să o sprijiniți, ajută și asta la împământare.
Ați venit cu multe lecții pe corpul fizic, iar în contextul relaționării mai ales pe fizic asta devine foarte important. Sunt posibile contexte în care munca fizică este la probe impuse.
În viață, momentele dificile sunt precedate de un anunț – dacă ne prezentăm bine la prima formă de apariție a lecției, universul înțelege că am învățat-o și nu mai propune forma dificilă. Lecțiile sunt legate de bani sau de muncă fizică, adică ați împrumutat sau nu bani, ați dat sau nu înapoi banii împrumutați sau, de ce nu, v-a fost lene să ajutați pe cineva la o activitate fizică. Dacă nu sunt urmărite cu mare atenție aceste momente, viața e mai grea. Bine este să identificați greșelile făcute și să cereți iertare acolo unde este cazul, să vă împăcați și să vă iertați și pe dumneavoastră.
Pare că ascundeți adevărul. Mințind, s-a ajuns la schimbarea firului vieții unor alte persoane. Dacă este riscant sau neplăcut să spun adevărul, de ce să stau la nesfârșit într-un așa context, într-un așa mediu?
Este de evitat și să-i pârâți pe ceilalți, chiar dacă ei greșesc – vorbim de ce vă face sau nu bine, nu de principii morale generale.
Tot așa, pare că un abuz de sex, înțeles sau nu, presează și el. O relație în care partenerul mai avea pe cineva, sau mai aveați pe cineva.
Partea cu minciuna, sau cu pârâtul, ca și lucrurile legate de sex vin și de pe neamul tatălui. Acolo aveți un strămoș care a greșit la aceste două capitole. El a schimbat firul vieții cuiva și vina încă planează asupra urmașilor, sunteți mai expusă să faceți aceleași greșeli, plătiți mai mult astfel de greșeli. Ar trebui căutat momentul prin cronica familiei și tăiate legăturile cu acel strămoș.
Nu știu dacă din aceeași sursă, familia tatălui, sau din altă parte, sunteți sub influența unui blestem. Posibil să fie legat de relații…

https://sfat.info.ro/wordpress/wp-content/uploads/2018/04/6apr18cerc.jpghttps://sfat.info.ro/wordpress/wp-content/uploads/2018/04/6apr18cerc-150x150.jpgVlad T. Popescue-Mandala și numerologie altfelUn fel de demo a ceea ce primiți în cazul în care comendați interpretarea mandalei făcută de mine... Lipsesc din demo lucrurile legate de nume, de relații, pentru că am pornit de la un caz real. Cei care ați primit astfel de interpretări puteți observa că sunt și unele fraze tip...un blog Vlad T. Popescu