Luciano Pavarotti

Născut în 12 octombrie 1935, tenorul Luciano Pavarotti este un personaj suficient de bine cunoscut pentru a-l folosi în scurta demonstrație care urmează, menită să ilustreze diferențele, dar și asemănările între numerologia yoghină și numerologia e-mandalei.

Din numerologia yoghină putem spune că este vorba de (3) un om al cărui suflet îl îndeamna permanent să fie creativ și plin de bucurie, care avea nevoie de aprecierea celorlalți, care după ce și-a învățat lecția vieții (10) a devenit de neoprit, care era privit de ceilalți ca un mare maestru (11) și care era de o mare noblețe interioară (10), care avea energia necesară unui efort susținut (8) și care a știut și cum să vândă peste 100 de milioane de discuri, care a avut curajul să-și asculte glasul interior și al cărui suflet l-a ajutat să ajungă ușor la cunoaștere (9), care a devenit un stâlp, un reper (4) al domeniului în care a activat, domeniu poate mai rigid și mai riguros decât altele (opera). Lucruri legate de suflet, de cum l-a motivat sufletul în viață.

Din e-mandala se vede misiunea personală în această viață, aceea de a fi pe scenă și de a atrage privirile celorlalți, charisma personală, se vede că puterea cuvântului rostit/cântat îi venea de prin trecuturi pentru modul în care și-a manifestat cândva, în alte vieți, compasiunea. Din interpretarea e-mandalei era de așteptat să existe legături amoroase complicate (încă era însurat când s-a îndrăgostit de a doua soție) și să aibă mai mulți copii, din mai multe relații.

Lucruri legate de sine, de trecerea acestuia prin vieți succesive și prin lecții succesive.

Așa că se poate spune că numerologia yoghină descrie mai degrabă sufletul omului, în timp ce e-mandala descrie mai degrabă sinele omului, una răspunde mai degrabă la „de ce?“, celalaltă mai degrabă la „cum?“, așa că utilizarea ambelor numerograme poate oferi mai multe informații.

Vlad T. Popescue-Mandala și numerologie altfelmandala,numerologie,Vlad T. PopescuLuciano Pavarotti Născut în 12 octombrie 1935, tenorul Luciano Pavarotti este un personaj suficient de bine cunoscut pentru a-l folosi în scurta demonstrație care urmează, menită să ilustreze diferențele, dar și asemănările între numerologia yoghină și numerologia e-mandalei. Din numerologia yoghină putem spune că este vorba de (3) un om al...un blog Vlad T. Popescu