Și, sigur că da, numerele numără atunci când noi suntem atenți la asta, atunci când în masa generală și relativ amorfă a evenimentelor stabilim o origine, un „început“, și începem să le urmărim. Este „efectul de observator“: din momentul în care noi suntem atenți la fenomen, la eveniment, interacționăm cu el, îl schimbăm. Noi toți am schimbat ceva în ordinea lucrurilor atunci când am precizat „anul zero“, sau „ziua de luni“. Foarte posibil ca alegerea unei alte origini să fi dus și la o altă ordine a evenimentelor, dar și la o altă interpretare a numerelor.

Cât timp nu numărăm zilele, nu asociem o ordine evenimentelor repetitive la care luăm parte, nu va conta care a fost prima zi, care a doua, dar, după ce le vom observa „numărându-le“ vom observa că ele încep să capete calitățile asociate de noi numerelor din perspectivă numerologică. Și așa a patra repetare va aduce evenimentul aproape de pământ, îl va face să aducă mai mult spor, iar a opta repetare va fi o manifestare în forță a evenimentului, eventual una vindecătoare. De asta contează data nașterii, luna anului, ziua în care ne aflăm mai mult pentru cei care țin cont de ele, le tot numără, iar cei care nu țin cont de ele sunt mai puțin influențați. Nu deloc, pentru că tot ține cineva cont în jurul nostru de faptul că este a nu știu câta zi din a nu știu câta lună…

Încercați să urmăriți o practică zilnică și efectele ei asupra voastră după ce declarați „azi este prima zi“ și o repetați zilnic, urmărind efectele pe care ea le are. Poate că la primul ciclu va fi mai vag, dar, de la al doilea „unu“, foarte posibil să observați cum același lucru pe care-l faceți aduce în viața voastră o serie de evenimente ce corespund cu numerele asociate. Mai mult: dacă veți practica corect, veți beneficia de aspectele pozitive ale numerelor, iar dacă veți da rasol, sau veți fi leneși, veți aduce aspectele negative.

Practica poate fi repetarea unei mantre, un exercițiu de respirat, ceva ce are o durată fixă, un număr constant de pași interiori, un număr identic de forme în fiecare zi.

Practicați dimineața meditația luminii clare, timp de zece zile, precizând „azi este prima zi / azi este a doua zi“ și tot așa, urmărind cum decurge ziua pentru voi. Probabil că prima zi aduce bucuria începutului, a doua zi aduce ordine, a treia zi bucurie, a patra zi spor, călătorii, și tot așa.

https://sfat.info.ro/wordpress/wp-content/uploads/2018/03/cristal2.jpghttps://sfat.info.ro/wordpress/wp-content/uploads/2018/03/cristal2-150x150.jpgVlad T. Popescue-Mandala și numerologie altfelmandala,numerologie,Vlad T. PopescuȘi, sigur că da, numerele numără atunci când noi suntem atenți la asta, atunci când în masa generală și relativ amorfă a evenimentelor stabilim o origine, un „început“, și începem să le urmărim. Este „efectul de observator“: din momentul în care noi suntem atenți la fenomen, la eveniment, interacționăm...un blog Vlad T. Popescu