(imaginea este chiar mandala cuvântului “emandala”, realizată cu aplicația disponibilă pe site)

Aici puteți comanda o interpretare numerologică complexă, în care pornesc de la mandala zilei de naștere, de la numerograma yoghină și de la parametrii radiestezici care vă va oferi mai multe informații despre misiunea personală la nivel de sine, la nivel de suflet, dar și o imagine zic eu utilă a cât de mult, cât de corect ați mers pe drumul vostru.
Vlad T. Popescu

Pornind de la data nașterii și de la nume, asupra cărora sunt efectuate operațiuni numerologice simple, sunt realizate, apoi interpretate, mandala zilei de naștere și mandala numelui, pentru a interpreta misiunea personală la nivel de sine. Tot pornind de la data de naștere o să aveți și numerograma yoghină, care oferă mai multe date despre misiunea la nivel de suflet.
Veți primi un fișier pdf cu cele două mandale, cu numerograma yoghină și cu parametrii radiestezici măsurați și interpretarea acestora – în general o pagină, cca 1500 caractere.

Analiza și interpretarea cuprinde:
– tema vieții la nivel de sine, la nivel de suflet, ce mă sprijină și ce mă împiedică în realizarea ei
– înzestrări și lecții secundare ce pot afecta firul vieții
– calități și defecte, ce depinde exclusiv de viața asta, dar și ce vine de prin trecuturi
– aspecte ale sănătății identificabile în mandala
– modul de abordare al relațiilor cu partenerii de viață, cu colegii de muncă, cu persoane ostile
– șirul principalelor evenimente posibile în viață
– viața profesională, integrarea socială
– rolul numelui, cum ne împing înainte sau ne țin pe loc numele, poreclele

Separat puteți comanda și interpretarea unei relații, iar pentru asta am nevoie și de data de naștere a partenerului.
Puteți pune și întrebări care vă preocupă în acest moment, o să încerc să le dau un răspuns.

Plata se va face într-un cont bancar și veți primi factura pe adresa de e-mail oferită. Veți primi interpretarea în 2-3 zile de la confirmarea plății.
Costul este de 150 lei, atât pentru interpretarea mandalei personale, cât și pentru interpretarea unei relații.
Informații suplimentare aici:
Cum a apărut sistemul?
Mandala, arhitectura sacră
Interpretarea se supune regulilor din formularul de consimțământ (https://sfat.info.ro/wordpress/?page_id=210), dacă nu sunt acceptabile pentru dumneavoastră vă rog să nu solicitați o astfel de interpretare!

Momentan, formularul poate fi completat și trimis doar de pe calculator… (pentru trimiterea de pe telefonul mobil, puteți folosi acest link: https://www.abcsubmit.com/view/id_1g76dskds_1j4i?utm=abcsubmit )

    MF

    Interpretare mandala

    Evaluarea constă în:
    – interpretarea mandalei zilei de naștere (și eu încerc să ofer informații referitoare la principala lecție a vieții, ca și câteva sfaturi pentru a evita aspectele negative ce reies din mandală și de a exploata mai bine aspectele pozitive).
    Mandalele oferă multe informații referitoare la înzestrarea la naștere. Unele lucruri au rămas așa, altele s-au schimbat în urma lecțiilor învățate. Trebuie să știm de unde a pornit în această viață, dar unde a ajuns aflăm cu ajutorul radiesteziei multidimensionale.
    – interpretarea parametrilor utilizând sistemul radiesteziei multidimensionale (pentru a afla gradul de sănătate față de sănătatea perfectă la naștere, capacitatea de a stoca energia, lecțiile karmice, greșeli de evitat în viață).
    Puteți vedea aici un model de interpretare. Click pentru a citi online.

    Apropo de o eventuală interpretare față în față.

    Pe baza acestor interpretări și măsurători, consilierul dezvoltării dumneavoastră spirituale vă poate oferi unele răspunsuri la întrebări precum:
    “De ce mi se întâmplă asta?”
    “Ce am de făcut?”
    “Ce se întâmplă cu sănătatea mea?”
    “Pot să am copii?”
    “Ce se întâmplă cu relațiile mele?” (și se poate face o analiză mai amănunțită unei relații)
    “Cum va evolua viața mea profesională?”
    Și, pentru a căpăta energia, voința, echilibrul necesar negocierii cu diversele lecții, poate facem o meditație, poate vă arăt cum se face tratamentul Reiki, poate vă sugerez o altă tehnică de terapie complementară.
    Ca în oricare alt domeniu, oamenii doresc rezultate palpabile, imediate, fără nici un efort din partea lor şi sunt dezamăgiţi când află că, de fapt, ei singuri se vor vindeca, ei singuri îşi vor rezolva problemele, rolul consilierului spiritual fiind doar acela de catalizator. Cu atât mai mare va fi satisfacţia noastră când vom reuşi să-l convingem pe cel care nu crede şi să-l alinăm pe cel care nu speră, să-i dăm încredere celui speriat şi să transformăm victima într-un luptător.

    Mărturii ale celor care au comandat interpretarea mandalei
    „Am citit,si va multumesc din suflet! O sa iau aceste informatii si o sa incerc sa le pun in practica cat pot eu de bine. Chiar aveam niste intrebari legate de meserie si asta m-a ajutat foarte mult.“ A.S.
    „Ati punctat aproape chirurgical prin descrierea facuta. Am ramas fara cuvinte…“ C.I.
    „Am citit si voi mai rumega, aveti foarte mare dreptate […] Am sa recitesc si am sa revizuiesc toate aspectele de care vorbiti.“ L.D.
    „Va multumesc frumos! Ma regasesc in ceea ce mi-ati spus.“ V.A.
    „Multumesc pentru raspuns,nu ma asteptam sa-l primesc atat de repede. Mi-ati raspuns la intrebari si chiar ma regasesc in tot ce scrie acolo.“ R.I.
    „Multumesc cu iubire si recunostinta Vlad pentru aceasta interpretare care m-a ajutat mult in a mai afla ce anume mai pot repara ca sa-mi eliberez sufletul.“ M.P.
    „Multumim mult, stim cat e de munca cu noi insine, stim ca zac atat de multe in adancime si cand ies la suprafata… bum… Interesant ca ies destul de multe (reactii, stari si iar reactii) intr-un timp destul de scurt; parca acum e timpul zguduielilor din temelii.“ T.S.
    „Va sunt recunoscatoare ca m-ati ajutat sa constientizez aspecte pe care nu le intelegeam, le ignoram sau le tratam cu superficialitate.“ I.D.
    „Sunt rascolita, dar cu un sentiment de interventie benefica.“ E.N.
    „E adevarat tot ce ati spus legat de alegeri gresite si de ignorarea iubirii…“ F.M.
    „M-ați citit foarte bine, ceea ce mă face să îmi doresc să aprofundez și eu într-o bună zi tainele cititului în mandale, pt că este una din cele mai clare și la obiect interpretări pe care le-am primit vreodată.“ B.F.
    „Multumesc cu iubire si recunostinta pentru aceasta interpretare care m-a ajutat mult in a mai afla ce anume mai pot repara ca sa-mi eliberez sufletul.“ M.
    „Sunt absolut impresionata de acuratețea previziunilor cu ajutorul mandalei. Sunteți genial! Sfaturile Dvs m-au ajutat sa evit multe sau din contra sa amplific anumite aspecte pozitive .“ D.
    „Tin sa va mulțumesc pentru luminarea unor obstacole întâmpinate in viata, parca ma simt mai împlinită sufleteste.“
    „Multumesc pentru interpretare. Foarte utile informațiile primite.“ D.G.

    Interpretarea e-mandalei este o tehnică de observare a realității ce nu poate fi dovedită științific, în întregime subiectivă și care ține de imaginația consilierului pentru dezvoltarea personală, iar informațiile primite pe această cale nu sunt adevăruri absolute, ci părerea personală a consilierului formată în urma interpretării mandalei zilei de naștere, a mandalei numelui, a relațiilor, a unor parametri ce pot fi povestiți, dar nu și dovediți. Întreaga interpretare poate fi privită ca o poveste scrisă de consilier fiind inspirat de clientul său, sau de mandala zilei curente. În măsura în care considerați că el a scris frumos povestea, că vă ajută la conștientizare și recăpătarea echilibrului și a resurselor interioare, țineți cont de ea. În cazul în care nu vi se pare o poveste inspirată a vieții dumneavoastră, puteți ignora interpretarea.

    Serviciul este oferit de Meditative Arts SRL, CUI 36030240, J40/6341/29.04.2016, e-mail: editura@meditative.arts.ro

    ANPC: Pe scurt despre drepturile consumatorilor la achizițiile online – serviciul de interpretare a mandalei se clasifică în domeniul produselor nereturnabile, conform legii (după ce ați citit interpretarea, evident nu poate fi înapoiată), de aceea comandați numai după ce ați citit termenele și condițiile expuse în această pagină și în formularul de consimțământ!

    https://sfat.info.ro/wordpress/wp-content/uploads/2017/08/mandala.pnghttps://sfat.info.ro/wordpress/wp-content/uploads/2017/08/mandala-150x150.pngVlad T. Popescue-Mandala și numerologie altfelconsiliere,e-mandala,interpretare,mandala,numerologie,Vlad T. Popescu(imaginea este chiar mandala cuvântului 'emandala', realizată cu aplicația disponibilă pe site) Aici puteți comanda o interpretare numerologică complexă, în care pornesc de la mandala zilei de naștere, de la numerograma yoghină și de la parametrii radiestezici care vă va oferi mai multe informații despre misiunea personală la nivel de...un blog Vlad T. Popescu