Știu că mulți își doreau această carte, Trecut și trecuturi. O altă perspectivă asupra regresiei, dar azi este greu de realizat varianta tipărită, așa că o puteți achiziționa în variantă electronică (e-book, mai bine zis pdf).

Despre carte:

Cei care cred că reîntruparea este o fugă din fața răspunderii nu înțeleg că acest model filosofic propune rezolvarea rapidă și temeinică a problemelor, învățarea deplină a lecțiilor, pentru a nu mai reveni pe aici, și că nu lasă rezolvarea lor pentru o viață viitoare, într-un fel fiind o rușine să revii, nu o modalitate de a scăpa de răspunderea vieții.

Și, da, dacă am fi perfecți și am duce o viață perfectă ar fi suficientă o singură viață, exact așa cum mulți cred că se întâmplă. Poate că această credință într-o singură întrupare, urmată de o viață veșnică, este un soi de wishfull thinking…

Deși aveți în carte și câteva tehnici de lucru, am scris cartea preocupat de câteva întrebări fundamentale: „Cine suntem? De unde venim? Care este rostul nostru?“, interesat și de explicarea unor lucruri mereu ocolite: Ce vedem de fapt într-o regresie? Cum ne afectează ceea ce vedem? Care sunt regulile spirituale pentru o astfel de intervenție? Când, cum și de ce o regresie?

https://www.buymeacoffee.com/vladpopescu/e/99863

https://sfat.info.ro/wordpress/wp-content/uploads/2022/11/trecuturi-1024x698.jpghttps://sfat.info.ro/wordpress/wp-content/uploads/2022/11/trecuturi-150x150.jpgVlad T. PopescuSpiritualitate, cursuri, evenimentecarte,consiliere,Meditative Arts,spiritualitateȘtiu că mulți își doreau această carte, Trecut și trecuturi. O altă perspectivă asupra regresiei, dar azi este greu de realizat varianta tipărită, așa că o puteți achiziționa în variantă electronică (e-book, mai bine zis pdf). Despre carte: Cei care cred că reîntruparea este o fugă din fața răspunderii nu înțeleg...un blog Vlad T. Popescu