O culegere de tehnici utile pe calea evoluției spirituale. Un fel de caiet pentru seminar/workshop. Am folosit-o timp de peste un deceniu, zic eu cu rezultate foarte bune. Utilă și celor care predau, dar și celor care participă la astfel de întâlniri.
Vă sugerez să parcurgeți întregul material și să vă alegeți tehnicile care vă plac cel mai mult. Și să le practicați timp de cel puțin nouă luni de zile!

Dacă am fi învățat toate lecțiile, n-am mai fi avut nevoie de încă o întrupare – cel puțin nu la acest nivel de vibrație, nu pe acest Pământ. Pentru că veți citi această carte, înseamnă că v-ați pus deja problema ieșirii din acest ciclu al reîntrupărilor, v-ați pus deja problema evoluției. Chiar dacă azi nu vă este foarte clar în ce constă ea, ce pași sunt de urmat.
Pentru început, este sufcient să vă doriți mai mult!
În prima clipă nu este nevoie să „vedeți“, nu este nevoie să „simțiți“, nu este nici măcar nevoie să „credeți“. Este suficient să porniți la drum, destinația urmând a vă fi mai limpede pe măsură ce vă apropiați de ea. La început este posibil să confundați harta cu însuși drumul, să considerați că, dacă țineți în mână foaia de hârtie desenată (sau dacă ați citit multe rafturi cu cărți!), este ca și cum ați fi ajuns Acolo… Drumul TREBUIE parcurs, nu este suficient să ți-l deseneze, să ți-l povestească altcineva.
Am adunat o serie de meditații, tehnici de respirație, mantre și mudre care vă pot ajuta. Priviți-le ca pe niște merinde, ca pe o busolă, mai puțin ca pe o hartă – deși sunt și așa ceva. Dar, vă rog, nu vă mulțumiți să le citiți, să le comentați, să le practicați o dată, din curiozitate, ci încercați să vă devină, cel puțin o perioadă, un mod de a fi. Doar așa veți avea rezultate!

https://www.buymeacoffee.com/vladpopescu/e/102531

https://sfat.info.ro/wordpress/wp-content/uploads/2022/11/Seminar_coperta_coffee.jpghttps://sfat.info.ro/wordpress/wp-content/uploads/2022/11/Seminar_coperta_coffee-150x150.jpgVlad T. PopescuSpiritualitate, cursuri, evenimentecarte,spiritualitateO culegere de tehnici utile pe calea evoluției spirituale. Un fel de caiet pentru seminar/workshop. Am folosit-o timp de peste un deceniu, zic eu cu rezultate foarte bune. Utilă și celor care predau, dar și celor care participă la astfel de întâlniri.Vă sugerez să parcurgeți întregul material și să...un blog Vlad T. Popescu