Din mandala maestrului Patrick Scott Zeigler:
– misiunea: meditația, evoluția spirituală
– suflet mare, charismatic, guru
– îi place să stea pe scenă, ca un general, ca un actor
– predă celorlalți iubirea și arta meditației
– poate avea mai mulți copii și mai multe căsătorii
– dacă scrie, devine mai eficient în gândire
– este apărătorul unei cauze
– înzestrat biologic pentru o viață lungă
– calități deosebite de terapeut


Rick Bockner, cel care este ultimul maestru Reiki pregătit de doamna Takata.
Tema vieții, asigurarea sănătății altor persoane (ceea ce ca practicant Reiki face) și pasiunea pentru gătit, dorința de a-i hrăni pe alții (iar Rick a povestit mult despre cum pescuiește, culege mâncarea din pădure, gătește și este intens preocupat de hrana sănătoasă, pentru el și pentru ceilalți).
De ajutor îi este puterea corpului fizic (a lucrat la împădurirea unor zone din Canada) și a folosit și capacitatea de a comunica indirect (compozitor).
Vârstă astrală mare, lecții învățate pe muncă, bani.
Mai mulți copii și preocuparea pentru „dau viață” (ne-a povestit de cele două fete ale sale, dar și de faptul că a asistat și a ajutat, locuind într-o regiune izolată, la 5-6 nașteri). Acești copii apar în mandală ca și cum ar fi și ai lui la modul spiritual!
Religia sa este corelată cu cunoașterea, de aici și preocuparea pentru budism și pentru investigarea culturii amerindienilor.
Capacitate deosebită pentru evoluția spirituală și pentru pregătirea altor persoane în acest domeniu.
Extrem de charismatic atunci când se ocupă de sănătate, mâncare, cunoaștere și comunicare indirectă, muzică.


John Armitage (Hari Baba), fondatorul Shamballa MDH, aflat într-o continuă călătorie spirituală
Cel preocupat de sănătatea altora, cu puterea de a avea grijă de viața altora, aflat mai mereu pe o poziție de autoritate, jonglând cu lumina și întunericul, scriind despre și descriindu-și sufletul și comunicările sale cu entitățile spirituale superioare.
Suit pe scenă este cu totul altul decât în viața privată, sensibilitatea face loc puterii, cunoașterea se aliază cu actul artistic.
Este cel care-și asumă viața, rostul vieții, acceptă sensul vieții și se bucură de ea.

Vlad T. Popescue-Mandala și numerologie altfelSpiritualitate, cursuri, evenimentee-mandalaDin mandala maestrului Patrick Scott Zeigler: - misiunea: meditația, evoluția spirituală - suflet mare, charismatic, guru - îi place să stea pe scenă, ca un general, ca un actor - predă celorlalți iubirea și arta meditației - poate avea mai mulți copii și mai multe căsătorii - dacă scrie, devine mai eficient în gândire -...un blog Vlad T. Popescu