Nu știu dacă am fost urs în altă viață, sau dacă animalul meu de forță este ursul, sau dacă pur și simplu moștenesc ceva de pe la apicultorii machedoni care au trecut acum o sută de ani Dunărea și s-au așezat în România, adică de pe la strămoșii mei, dar mierea și toate produsele stupului sunt la loc de cinste în casa mea! 🙂
Cu toate acestea, păstura am descoperit-o foarte de curând la sugestia unei prietene pe care mereu o admir apropo de ce și cum mănâncă. De la ea am aflat prima dată de cardamon, pe care-l poți pune în orice, de cătină în miere, care nu e ceva deosebit dacă vă place gustul acru și vitamina C, de boabele de cacao, astea nu știu la ce-s bune, dar sunt tare gustoase.
Am preferat borcanul de păstură de 300 de grame, convenabil la preț și în care „boabele“ de păstură încă mai păstrează forma hexagonală a fagurilor în care au stat timp de cel puțin trei luni
Dincolo de gust, ceva între miere, propolis și polen, m-a atras și ideea că este un excelent adjuvant în detoxifierea organismului și un produs recomandat persoanelor care suferă de afecţiuni hepatice şi ale tubului digestiv, precum și celor care au probleme circulatorii şi celor care suferă de ateroscleroză. Nu le am eu pe toate, dar, deh, vârsta, așa că mai bine te păzești din timp! 🙂
La instrucțiuni de folosire mi-a plăcut cel mai mult partea cu: pentru adulți, cel puțin o lingură pe zi, ceea ce încerc să respect, mai ales că peste tot ți se spune cel mult – vai ce nu-mi place acest „cel mult“…

Mai multe de la un specialist:

Dacă v-am convins, puteți cumpăra păstură, dar și multe alte produse, de aici!

Vlad T. PopescuBlog sare și fumNu știu dacă am fost urs în altă viață, sau dacă animalul meu de forță este ursul, sau dacă pur și simplu moștenesc ceva de pe la apicultorii machedoni care au trecut acum o sută de ani Dunărea și s-au așezat în România, adică de pe la strămoșii mei,...un blog Vlad T. Popescu