Am pornit de la mai multe personaje reale pentru a realiza un personaj fictiv, așa că nu-l căutați pe “Ciprian” 🙂
Cam așa arată interpretarea unei mandale personale și a parametrilor radi mdh. Pornind de la aceste informații, la cererea persoanei, se poate încerca un răspuns la problemele importante de viață, se pot spune mai multe despre o relație.

Dacă vi se pare interesant să aflați astfel de lucru și considerați că v-ar fi de ajutor, puteți solicita interpretarea aici:
Interpretare e-mandala

Solicitarea presupune acceptarea termenilor din
Formularul de consimțământ

Mai multe informații despre apariția sistemului aici.


7 mai 1975, Ciprian

60      40 50 40
60
75      60 40 60 70
65
50      6 5 7    6 5    7 4 5
60
50

Parametrii spun că
A venit să plătească greșelile înaintașilor săi, având de trecut prin numeroase lecții…
În timp se va confrunta cu multe frici – poate frica de moarte, poate frica de a nu corespunde, de a nu fi acceptat, poate frica de a rămâne fără bani. Fricile astea se pot somatiza la nivelul stomacului, al intestinului gros, nici pentru ficat, pancreas, splină nu este prea bine. Poate și frica de a nu fi iubit… Ce vor alterna cu momente în care va ignora o firească teamă de a face ceva și se va arunca în tot felul de chestii periculoase.
Și cu capul în nori ceva mai mult decât trebuie, oarecum dezrădăcinat, ceea ce poate avea efect în timp asupra sistemului osos, vor suferi și supra-renalele.
Multe lecții pe corpul fizic. Poate contexte în care munca fizică va fi la probe impuse, poate mici accidente, poate suișuri și coborâșuri la nivel financiar, poate prea mult pe drumuri, poate va construi și nu se va bucura de ce va construi.
Lecțiile karmice la nivelul corpului mental vor fi, culmea!, cel mai greu de acceptat și de înțeles pentru un om inteligent. Da, trebuie să-i învețe pe ceilalți, nu trebuie să țină cunoașterea pentru el și, oricât de hahalere ar părea ceilalți, trebuie să sacrifice timpul și nervii lui ca să-i învețe și pe ei!
Va fi obligat de contextul familial, sau de meserie, să ascundă adevărul. Ceea ce a mai făcut, și a avut consecințe neplăcute, și în alte vieți. I-aș spune de mic, apropo de prieteni: dacă este riscant sau neplăcut să spună adevărul, de ce să stea la nesfârșit într-un așa context, într-un așa mediu?
Și… o să facă diverse abuzuri la capitolul sex.
Cam toate vin pe linia tatălui! Ideea este că un strămoș de pe linia tatălui a schimbat firul vieții cuiva și vina încă planează asupra urmașilor. Ar trebui căutat prin cronica familiei momentul în care strămoșul a mințit și a făcut abuz de sex și tăiate legăturile cu el pentru a nu mai avea acest filtru asupra acțiunilor personale. Nu că în altă viață nu ar fi făcut la fel – este și motivul sosirii tocmai în această familie, cu acești strămoși.

Mandala spune că
Tema vieții celui născut în 7 mai 1975 este însăși viața – a da și a lua viața, a avea grijă de viața altcuiva. Persoana născută cu o astfel de lecție majoră cam trebuie să aibă copii și să nu facă abuz de sex, ceea ce va fi destul de dificil date fiind chestiile de mai sus. Au fost probleme la naștere. Dacă mama sau fătul sunt în mare pericol, o greșeală față de viața altora vine de prin trecuturi. Poate a ucis, poate doar a înfometat pe alții… Meserii ce favorizează tema vieții: medic, funcționar public sau al unui ong preocupat de persoanele aflate în dificultate. Calitatea vieții depinde de sănătatea sistemului uro-genital și de circulație. În zilele cu roșu în centrul mandalei, cu atât mai mult este nevoie de atenție, lucrurile trebuie făcute corect și cu intenția corectă. Oricum e o zi în care vorbim despre viață și de moarte. Ghizii spirituali sunt buni în general, dar, dacă în trecuturile s-a greșit față de ei, se simte asta…
Pentru tot ce are de realizat în viață, persoana născută astăzi va fi ajutată de capacitatea ei de a sta singură, de a citi și de a scrie, de a înțelege coduri și regulamente, de a transmite celorlalți informația prin comunicare indirectă, de a preda și de a apăra o cauză. Dar trebuie să aibă grijă să nu devină prea autoritară, să nu-și cultive setea de putere, să nu devină dogmatică.
Fără să fie nota dominantă, uneori poate da dovadă de ascuțime a minții, de rațiune. Dar nu va avea permanent capacitatea de a fi vesel și atractiv.
Se poate urca oricând pe scenă, va atrage atenția, va culege aplauzele. Așa și sufletul se va simți împlinit. Nu trebuie să lase gândurile să-i domine sufletul. Ideal este invers…
Bani mulți poate face în zona medicină, terapie, farmaceutice, unde poate ajunge în vârful ierarhiei firmelor de profil. Poate chiar și în ceva legat de mâncare.

Relația
7 8 6
5 6 6
3 4 7
6 8 5

Relație de iubire bazată pe atracție sexuală și pe misiunea de a avea copii. Poate că nu este la amândoi prima relație de lungă durată – există o vină nerezolvată față de relația anterioară?
Sub aspect fizic rezerve mari de energie. Sub aspect emoțional încă pe plus, sub aspect mental apare o mică problemă de neînțelegere, în parte datorată încercării ei de a-l tutela sau îndruma pe el. Relația are la avantaje dialogul în plan mental, așa că este un aspect de reparat, altfel oamenii ajung să se certe și uitându-se la un documentar tv. Misiune spirituală împreună, și nu numai aceea de a avea copii, ci și ceva legat de autoritate, condus și îndrumat oameni.
De deschis mai mult sufletul unul față de celălalt, de continuat jocul deschis.

Ciprian este un nume potrivit pentru acel suit pe scenă și-i dă putere la nivel de suflet, mai aduce chef de viață acolo unde nu prea este…
Vlad T. PopescuBlog sare și fumAm pornit de la mai multe personaje reale pentru a realiza un personaj fictiv, așa că nu-l căutați pe 'Ciprian' 🙂 Cam așa arată interpretarea unei mandale personale și a parametrilor radi mdh. Pornind de la aceste informații, la cererea persoanei, se poate încerca un răspuns la problemele importante de...un blog Vlad T. Popescu