În interpretările primite, pe lângă imaginea mandalei zilei de naștere (nimic altceva decât o reprezentare grafică a numerogramei zilei respective) apar și parametrii din radiestezia multidimensională, măsurați pentru a evidenția unele aspecte particulare și pentru a lărgi cadrul interpretării. (Vezi model)
Pentru că, după ce ați primit interpretarea mea, puteți merge mai departe cu analiza, cunoscându-vă mult mai bine, și pentru că lucrurile spuse acolo, de mine sau de ceilalți care fac astfel de interpretări, este bine să fie și punct de pornire într-un proces de conștientizare, iată câteva informații în plus, astăzi despre chakre.

Pe coloana din stânga, de sus în jos, este gradul de sănătate al chakrelor față de sănătatea perfectă la naștere. Nu este vorba de o valoare absolută, așa că nu are sens să comparați, sub acest aspect, două seturi de parametri. Este vorba de cât de bine v-ați ocupat voi, în viața voastră, de anumite aspecte ale corpurilor voastre și de cât de tare v-ați degradat față de sănătatea perfectă la naștere pentru lecțiile pe care le aveați de învățat. De exemplu, cel care avea lecția de a alerga la Olimpiadă a primit la naștere anumite valori, calitățile i-au fost distribuite într-un anumit fel, iar cel menit să compună o simfonie a fost înzestrat cu cu totul alte calități. Față de acel moment zero se măsoară parametrul, nu compar rezistența fizică a alergătorului cu aceea a compozitorului.
Chakrele, ca loc de trecere al fluxului de energie între corpurile noastre fizic, emoțional, mental și spiritual, gestionează metabolismul nostru energetic, așa că, în acest context, ele dau informații despre anumite organe, dar și despre anumite calități, înzestrări, obiceiuri, gânduri ale noastre.
Așa cum sunt parametrii puși în tabel, de sus în jos:

VII spune despre capacitatea de a te conecta la dimensiunile superioare, la ghizii spirituali, valorile mici de aici spun nu numai că te doare capul, ci și că intuiția ta nu este aceea de care ai nevoie, că nu-ți folosești ghizii spirituali în îndeplinirea misiunii personale.
VI spune cât de inteligent ești, încă o dată, în contextul misiunii personale, atrage atenția asupra problemelor cu ochii, de tip ORL, dar și asupra hipofizei, a relației cu subalternii.
V arată dacă te simți suficient de liber, dacă faci și vorbești ce vrei, dacă-ți împlinești planurile, lucruri extrem de importante pentru lecțiile de viață, pentru acceptarea lor.
IV dă și o imagine a inimii, a plămânilor, a thymusului, dar și asupra sufletului, asupra chefului de viață, asupra emoțiilor legate de relații, asupra a cât de mult te iubești pe tine și pe ceilalți.
III spune dacă stomacul, ficatul, pancreasul, splina funcționează, dar și dacă ți-e frică, dacă te protejezi prea mult sau prea puțin.
II spune ceva despre aparatul uro-genital, dar și despre poftele tale, spune și despre cât de tare te epuizezi, și dacă ai trecut prin spaime mari, sau prin momente de furie exagerate.
I arată cum stai cu sistemul osos, cu supra-renalele, dar și cu echilibrul calciului, cu steaua pământului, cu frica de moarte și, uneori, dacă ești sau nu legat corect de locul în care trăiești.

O serie de relații între parametri mai spun și ele ceva în plus. De exemplu V jos cu II jos spune că persoana are dificultăți în a atinge orgasmul, în a se bucura de acest aspect al vieții, iar apariția unei sarcini este mult mai dificilă.
Ei bine, dacă știi cum te-ai raportat la viața ta, la corpurile tale, sub aceste aspecte, având din e-mandala tema vieții, ce lucruri te ajutau, ce obstacole aveai de depășit, vezi în ce măsură te afli pe calea potrivită ție, dacă ai folosit energia ta în direcția bună, dacă mai ai sau nu resurse pentru atingerea țintei propuse și cam pe unde trebuie lucrat.
În zilele următoare vorbim și de ceilalți parametri, inclusiv de cei ai unei relații.

Așa poate fi comandată o interpretare pe pagina mea de facebook

Vlad T. Popescue-Mandala și numerologie altfelSpiritualitate, cursuri, evenimenteconsiliere,e-mandala,terapieÎn interpretările primite, pe lângă imaginea mandalei zilei de naștere (nimic altceva decât o reprezentare grafică a numerogramei zilei respective) apar și parametrii din radiestezia multidimensională, măsurați pentru a evidenția unele aspecte particulare și pentru a lărgi cadrul interpretării. (Vezi model) Pentru că, după ce ați primit interpretarea mea, puteți...un blog Vlad T. Popescu